Trafic aglomerat și accidente, spre mareAccidente ușoare pe Autostrada Soarelui! Cinci vehicule au fost implicate într-o tamponare la km 90 pe drumul spre mare. O fetiță a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a făcut atac de panică.

AMBIANȚĂ (Ambulanță)

AMBIANȚĂ: "E speriată foc. Ce faci? Ești bine? S-a lovit la fata de scaun. Hai cu tati la ambulanța. E rănită sau doar s-a speriat? Doar s-a speriat, nu este nimic."

Pe A2 s-a circulat greu încă de la primele ore ale diminetii. Mașinile au mers în coloane cu viteză redusă. La stația de taxare de la Fetesti s-au format cozi. De altfel, aglomerația de pe Autostrada Soarelui nu este de mirare pentru că hotelierii și reprezentanții pensiunilor au anunțat că au foarte multe rezervări. Unitățile de cazare din stațiunile de la Marea Neagră sunt pline, mai ales că vremea este bună.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook