Tragedie la malul măriiTragedie la malul mării! Doi bărbați, nepot și unchi, au fost luați de valuri. Tânărul de 24 de ani se afla la mare împreună cu logodnica și câteva rude. Veniseră din București la Neptun pentru câteva zile de relaxare. La un moment dat, deși marea era extrem de agitată, iar steagul roșu era arborat, bărbatul împreună cu unchiul lui în vârstă de 50 de ani au decis să intre în apă. Acțiunea echipelor de intervenţie a durat ore întregi. Din păcate, doar unul dintre cei doi turiști a fost salvat.

VOX tânăr pe mal: "Era cu unchiul său și dintr-o dată i-am văzut îndepărtându-se de la mal trași de curent. Bărbatul a ieșit, dar băiețelul nu l-am mai văzut."

Când și-a dat seama că nu își mai vede nepotul, bărbatul de 50 de ani a cerut ajutor. Scafandrii veniți la fața locului au avut o misiune dificilă pentru că marea era extrem de agitată, iar curenții foarte puternici.

CRISTIAN FILIMON, scafandru: "Momentan niciun semn, s-a văzut în larg o dată, a ieșit la suprafață, dar din păcate marea l-a băgat din nou la fund."

VOX scafandru: "Așa cum arăta acum marea, valurile vin, lovesc omul și apa te trage pe dedesubt."

După câteva ore de căutări, scafandrii au văzut cadavrul în zona delimitată pentru plaja prezidențială. Au avut nevoie de un permis special ca să poată trece și să-l aducă pe tânărul fără suflare la mal. Vestea că bărbatul a murit a căzut ca un trasnet pentru familia lui, care se pregătea în toamnă de nuntă.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook