Tragedii la scăldatTragedii la scăldat! Un bărbat a pierit înecat în Dunăre, în județul Mehedinți. Acesta venise din Gorj împreună cu niște prieteni ca să pescuiască și a vrut să se răcorească în apa fluviului.

VOX martor: "Am zis, dacă nu știi, nu cunoști apa, nu sări. Am făcut trei - patru salturi eu, am plecat acasă și la o jumătate de oră. Probabil a nimerit, nu a știut să sară. A sărit prea înclinat. Să-și fi rupt gâtul cumva. Să fi lovit cu capul în nisip."

VOX martor: "S-a aruncat și n-a mai ieșit. Au venit la pescuit? La pescuit, sunt cu corturile aici."

Omul a fost scos din apă după mai bine de o oră. Medicii au încercat să îl salveze, dar a fost prea târziu.

O altă tragedie s-a petrecut pe litoral, unde un tânăr de 18 ani a dispărut în lacul Siutghiol în timp ce se afla la scăldat împreună cu mai mulți prieteni. Amicii săi spun că tânărul s-a aventurat în larg, deși nu știa prea bine să înoate, iar la un moment dat a dispărut.

VOX: "A mai intrat o dată cu noi, a doua oară nu știu de ce a vrut el să se ducă mai încolo. Nu prea știe să înoate. Nu știe. Am încercat să îl scot, era să se înece și băiatul ăsta, l-am scos pe el. După aia m-am dus după el, dar nu l-am mai văzut."

După îndelungi căutari, salvatorii l-au găsit pe tânăr. Medicii de la Ambulanță s-au chinuit zeci de minute să-l readucă la viață. Din păcate nu au mai putut face nimic. O altă alarmă s-a dat aproape în același timp la Eforie, unde un bărbat de 30 de ani a fost la un pas să se înece în mare. Medicii au reușit să-i salveze viața și l-au transportat la spital.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook