Trei copii au fost internația la Spitalul "Marie Curie", cu forme severe de SHUTrei cazuri noi de sindrom hemolitic uremic. Doi copii din Craiova și unul din București au fost internați la Secția de nefrologie a Spitalului Marie Curie din Capitală. Aceștia au forme severe de sindrom hemolitic uremic şi au nevoie de dializă peritoneală, a declarat şeful Secţiei, doctorul Mihaela Bălgrădean. Fetiţa care a fost ultima internată şi este de trei zile la Spitalul “Marie Curie” are manifestări neurologice de tip convulsive, pentru care are nevoie de un tratament de susţinere. Medicul a explicat că insuficienţa renală este cauzată de toxine extrem de invazive care se găsesc la nivelul bacteriei E-coli. Ea a mai spus că sursele infecţiei sunt produsele animale, printre care lapte, carne, dar şi apă, legume şi fructe. Potrivit acesteia, în acest an, la Spitalul “Marie Curie” au fost îngrijiţi în total 35 de copii cu SHU, după cei 24 de copii din primăvara anului, alţi nouă fiind internaţi cu sindrom hemolitic uremic, pe parcursul verii şi cei trei aduşi recent în unitatea sanitară.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook