Trei fete de 14 ani au fugit de acasă să se măriteFamilii disperate. Trei fete din Dolj în vârstă de 14 ani, verișoare, au plecat de acasă să se mărite cu alți trei verișori de etnie romă. Părinții minorelor nu au fost de acord sub nicio formă când copilele le-au spus că s-au îndrăgostit, au întreținut deja relații sexuale și nu se mai întorc acasă. Au sesizat autoritățile, însă nimeni nu a făcut nimic. Cele trei fete din comuna Vela au fugit de acasă pe rând. Țiganii le-au acceptat imediat în familie.

VOX cu unul dintre băieți, e major: "În acte nu este încă soție în acte. Dar are 14 ani, e minora... și chiar dacă e minoră, nu are nimic, asta e."

VOX alta tiganca: "Suntem în secolul 21, dar noi așa judecăm. Bun, dar ele nu sunt de etnie romă. Nu sunt, dar nu le-au luat obligat. S-au îndrăgostit de romi, asta este."

Tatăl primei fete care a plecat de acasă a acceptat în cele din urmă situația. Familia celei de-a doua nu mai vrea să audă de ea, iar mama ultimei copile încearcă din răsputeri să-și aducă fata acasă.

VOX: "Mi-au dat-o, am urcat-o în mașină. Când să plecăm, s-au pus în fața mașinii, au tras de uși și mi-au smuls-o din mâini. Erau 40 de țigani acolo. Și poliția era de față, da. Doar unul singur a fost și mi-a spus, doamna, sunt singur, ce să fac singur aici."

VOX: "Ce părere aveți domnul șef de post de ce se întâmplă aici? Ce să se întâmple? Nu s-a întâmplat nimic. Noi am anunțat toate organele. Se vor face demersurile pentru a lua minora."

Polițiștii au demarat o anchetă, dar trebuie să țină cont și de declarațiile fetei care spune că nu vrea să se întoarcă acasă, iar cei de la Protecția Copilului nu pot face decât să o consilieze.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook