Trei români sunt implicați într-o crimă în ItaliaItalia este zguduită de o crimă desprinsă parcă din filmele de groază, în care sunt implicati trei români! Ei sunt acuzați că au ajutat un dresor de cai să-și lichideze un rival. Românii lucrau ca îngrijitori de animale la unul dintre cele mai cunoscute circuri din Europa. Împreună cu șeful lor, l-au urmărit pe bărbat, acrobat la același circ, și, în parcarea unui supermarket, l-au bătut până l-au pus la pământ. Apoi, dresorul i-a aplicat dușmanului său lovitura fatală, cu o armă albă. Dresorul este cel care a plănuit asasinatul, supărat că victima nu-i plătise o datorie veche. Oamenii legii au aflat ce s-a întâmplat chiar de la bărbatul înjunghiat. Acesta era conștient când a ajuns la spital, însă, după ce a fost operat, a decedat. Dresorul și cei trei români sunt cercetați pentru ucidere din culpă. Doi dintre români au declarat că l-au însoțit pe șeful lor, pentru că acesta i-a amenințat că altfel îi concediază. Italienii sunt șocați de acest caz, mai ales că îmblânzitorul de cai este descendentul uneia dintre cele mai vechi familii de artiști de circ din Peninsulă.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook