Tren în flăcări, la BuzăuAnchetă la Buzău după ce un tren cu zeci de călători a luat foc. Cel care a observat flăcările a fost mecanicul garniturii. Trenul s-a aprins la 20 de kilometri de oraș. Inițial, locomotiva a fost curpinsă de flacari, apoi focul s-a extins și la primul vagon. Oamenii au trecut prin clipe de panică si au coborât în fugă.

AMBIANȚĂ (INTERVENȚIE POMPIERI)

Pompierii au intervenit la fața locului cu 7 autospeciale. Misiunea lor a fost una extremă, pentru că au fost nevoiți să alimenteze cisternele din localitățile învecinate.

AMBIANȚĂ (POMPIERI)

Din fericire nimeni nu a fost rănit.

AMBIANȚĂ: "La cabină, mai prin față, mai trage de furtun, mai trage oleacă, ho hop, hop."

VOX, pompier: "Locomotiva a fost afectată în proportie de aproxiamtiv 80 la suta și primul vagon aproximativ 25 la sută. Celelate vagoane și rețeaua electrica neavând de suferit. (...) A fost dificil pentru că exista energie electrică pe rețea și abia după deconectarea de la rețeaua electrică s-a putut interveni."

O altă garnitură a CFR a preluat zecile de călători. Circulația feroviară în zona a fost oprită timp de 5 ore. Pompierii urmează să stabilească de la ce s-au aprins flăcările.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook