Turiști blocați într-o peșteră din Apuseni, salvați după șapte oreMisiunea de salvare dramatică în județul Alba. 11 persoane, turiști români și francezi, au fost scoși la suprafață, după ce au rămas blocați într-o peșteră din Munții Apuseni, din cauza unei viituri puternice. O echipă de salvatori speologi de la Salvaspeo Cluj a ajuns, luni seară, după aproape patru ore, la peştera Huda lui Papară şi a început operaţiunea de salvare. Excursioniştii au reuşit să se adăpostească într-o zonă din peşteră unde apa nu a putut să ajungă. Prima persoană a fost scoasă din peşteră după aproape cinci ore de eforturi. Cei 11, dintre care doi adulți și nouă adolescenți cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au fost preluaţi de echipaje medicale pentru a le fi evaluată starea de sănătate. Din fericire, toţi sunt teferi şi nevătămaţi.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook