Turiști salvați în Munții FăgărașMisiune de salvare contracronometru, în Munții Făgăraș! Salvamontiștii au fost implicați mai bine de zece ore într-o operațiune de salvare a unui bărbat care s-a rănit la picior. Salvamontiștii l-au coborât de pe munte cu targa, într-o zonă dificilă. Turistul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, era într-o drumeție cu soția si prietenii în zona Călțun, unul dintre cele mai dificile trasee montane din țară. S-a rănit la picior și prietenii lui au sunat la 112 și au cerut ajutor. Șase salvamontiști au pornit imediat în misiunea de salvare. Au urcat 3 ore și jumatate până au ajuns la rănit, la cota 2.000. A mai durat aproape 7 ore operațiunea de coborâre a rănitului de pe munte, deoarece transportul acestuia pe targă pe un teren accidentat, marcat de povârnișuri, a fost extrem de dificil. Omul a fost preluat, apoi, de o ambulanță și transportat la spital. Și un grup de turiști unguri a avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor. Epuizați după un drum parcurs cu dificultate, oamenii s-au rătăcit și au cerut ajutor pentru a ajunge la baza muntelui. Intervenția cu elicopterul nu a fost posibilă din cauza vremii nefavorabile, așa că salvamontiștii au intervenit la sol, i-au recuperat și i-au îndrumat către locul de cazare.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook