Ultima zi de UntoldA fost încă o noapte de distracție la Untold! Zeci de mii de tineri s-au distrat și au dansat până la dimineața. Cel mai așteptat DJ al serii a fost legendarul Armin Van Bureen.

AMBIANȚĂ (intrare Van Bureen)

AMBIANȚĂ (SHOW)

AMBIANȚĂ (mâinile sus)

AMBIANȚĂ (Nebunie)

AMBIANȚĂ (Le mulțumeste ARMIN Van Bureen)

Pe zi, petrecăreții toropiți de căldură s-au odihnit pe unde au apucat. Sute de tineri au ieșit din corturi și s-au întins pur și simplu în parcuri, la umbra copacilor. Și în camping a fost cald și înghesuiala mare, însă petrecareții s-au răcorit cu dușuri reci.

VOX: "Cum e în camping? Foarte frumos, mie îmi place mult să stău cu cortul numai că este foarte cald."

VOX: "E ok, condițiile sunt ok, acum doar că e apa rece. Dar e bun, un duș rece, nu? Da, dar te resimți când te bagi așa de la caldură la apa rece e un pic cam neplăcut."

În ultima seară, la UNTOLD vor urca pe scenă noi DJ celebri.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook