Un agricultor a fost decapitat de un utilaj de balotatSfârșit tragic. Un agricultor din Botoșani a fost decapitat în timp ce încerca să deblocheze o presă de balotat. Bărbatul în vârstă de 57 de ani din Vlădeni, tatăl a 12 copii, lucra pe câmp pe un utilaj de balotat paie. Acesta a coborât pentru a debloca presa și într-un moment de neatenție, utilajul l-a tras în interior. Pompierii si localnicii s-au luptat cu greu să scoată cadavrul.

AMBIANȚĂ

VOX: "S-o băgat sub ceva, la paie, și o prins tricoul, mâinile, și l-o tras înăuntru. Om tânăr. Copii are? Are vreo 12, 13, 12."

VOX pompier: "Am fost solicitați să intervenim în cazul unui accident neobișnuit. Nici noi nu am mai avut până acum o astfel de intervenție. A fost o intervenție pe cât de dificilă pe atât de periculoasă și pentru personalul intervenției întrucât era vorba de instalații hidraulice sub presiune ale utilajul care oricând puteau ceda și oricând ar fi putut produce și alte evenimente negative."

Cazul este anchetat acum de poliție și de inspecția muncii.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook