Un apartament a fost cuprins de flăcări din cauza unui scurtcircuit, la ConstanţaIncendiu violent într-un bloc de locuinţe din Constanța! Focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, într-un apartament situat la etajul trei al blocului. În acel moment, proprietarii nu erau acasă. Vecinii au observat fum pe casa scării si au sunat imediat la 112. Pompierii au sosit urgent şi au evacuat toate persoanele aflate în imobil.

VOX, pompier: "Am fost anunțați că arde un apartament. S-a găsit un frigider și o mașină de spălat care a ars. Blocul era inundat foarte mult cu fum. Am acționat la evacuarea persoanelor care erau la etajele inferioare si superioare. Nu sunt victime. Am actionat cu 2 autospeciale cu apă și spumă. (...) Apartamentul are 35 de metri, sunt afectați în totalitate."

Pompierii au reușit să lichideze incendiul, însă apartamentul a fost distrus. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Când a ajuns acasă și a văzut ce s-a întâmplat, proprietara a făcut atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook