Un băiat de 15 ani a fost ucis, principalul suspect este fratele său mai mare



Dramă cumplită într-o familie din Fălticeni! Un adolescent de 15 ani a murit după ce a fost înjunghiat în inimă, iar fratele său mai mare se numără printre suspecţi.

VOX femeie careia i-a cerut ajutor. ATENTIE! SE VREA BLURATA!!!
"A intrat săracul plin de sânge şi zice ajutaţi-mă, că mă taie nebunul!"

Crima a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, pe o stradă de la periferia oraşului. Localnicii spun că au auzit ţipete, iar băiatul cel mic s-ar fi târât, cu ultimele puteri, în casa unui vecin să ceară ajutor.

VOX femeie careia i-a cerut ajutor

"Era tăiat aici din câte am văzut eu. Iniţial am crezut că se mai ceartă cu maică-sa, cu taică-su, maică-sa e plecată în Italia. Se mai ceartă între ei, s-au bătut între ei şi apoi în drum am văzut ca el e tăiat foarte tare aici."

Băiatul nu a supravieţuit. Poliţistii sosiţi la faţa locului l-au găsit alături şi pe fratele său mai mare, rănit în omoplatul stâng și la antebrațul drept. Adolescentul de 17 ani susţine că au fost atacaţi de un necunoscut, în timp ce se îndreptau spre un magazin din apropierea casei.

vox
"Băiatul a zis că nu ştie, că au fost luaţi de la spate şi ei au plecat dupa suc la magazin. Dar nu cred. Fiind desculţi amândoi, dezbrăcaţi, totuşi e rece."

Adolescentul de 17 ani a fost dus la spital, unde medicii au descoperit că avea răni ce sugerau că s-a luptat cu altcineva. Oamenii legii nu exclud ca cei doi fraţi să se fi luat la harţă, iar adolescentul să-şi fi ucis fratele mai mic, pe fondul consumului de alcool.

vox tatăl băieţilor

tatăl băieţilor

"A început scandalul din casă?
Nu, nimica! Ăla o venit de la treabă, unde lucrează, i-am dat bună seara frumos."

Cei doi fraţi provin dintr-o familie săracă şi numeroasă. Mama lor e plecata la muncă, în străinătate, iar tatăl munceşte cu ziua.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook