Un bărbat din Orșova susține că a fost bătut de polițiștiAcuzații grave la adresa polițiștilor din Orșova! Un bărbat în vârstă de 54 de ani susține că a fost bătut măr de polițiștii veniți să aplaneze un conflict cu o vecină. Omul recunoaște că s-a îmbătat și a făcut scandal cu o vecină. Alertați, polițiștii au intervenit și l-au luat la secție, unde, susține acesta, l-ar fi bătut măr.

VOX “Îmi puse cătușele și pe drum, când plecă cu mine, îmi spune: stai că îți arăt! Până am ajuns la poliție îmi dete de ajunsei în halul ăsta.”

VOX “Când a plecat a fost sănătos, că a fost băut, a fost băut, dar nu cred că este criminal să îi pună cătușele la mâini și când mă sună copiii să merg la spital că este la spital cu capul spart și desfigurat la față.”

În replică, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți susțin că, de fapt, bărbatul era atât de beat, încât a căzut din mașină chiar în fața secției de poliție, în timp ce oamenii legii încercau să-l ducă la spital. Familia bărbatului nu este, însă, de acord cu punctul de vedere al Poliției și vrea să depună plângere la parchet, pentru efectuarea unei anchete care să scoată la iveală adevărul. 


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook