Un bătrân bolnav de cancer, ”tratat” cu refuz de dispecerul de la 112



Atitudine inumană! Un pacient din judeţul Iaşi a fost refuzat de o ambulanţă, pe motiv că "oricum moare". Bătrânul în vârstă de 79 de ani, bolnav de cancer, trecea prin dureri cumplite, iar nepoţii săi au cerut cu disperare ajutorul unei salvări. S-au lovit, însă, de răspunsul şocant al unui dispecer de la 112. Bărbatul le-a spus că ar fi inutil un drum la spital, pentru că nimeni nu îl mai poate ajuta pe batrân.

AMBIANȚĂ "V-am cerut o simplă salvare care să vină să-l preia, să-l ducă la spital şi să facă ce este de făcut cu el, ce v-am cerut aşa de mult?"

VOX "Când a solicitat salvarea, nu a vrut nicio salvare să îl ia. A încercat nepoata, s-a certat cu salvarea, n-a venit a spus că are cancer şi trebuie să moară, atât a zis. "

Disperaţi, oamenii au mai sunat încă o dată. De această dată au înregistrat apelul.

CONVORBIRE TELEFONICA, NEPOT-DISPECER 112 "Nu poate sta în fund, acuză dureri foarte, foarte mari. Şi la un câine de pe stradă vezi ce poţi să-i faci. Vorbim de un om. Nu e vorba de asta, domnu', e vorba că vă duceti la spital, dar nu are ce să-i facă."

VOX "Până nu le-am spus că este înregistrată acea convorbire, nu au dorit să îmi trimită ambulanţa. După ce au auzit că înregistrez acel apel, m-au întrebat unde să trimită ambulanţă."

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Iaşi cercetează cazul.

VOX "S-a declanşat o anchetă de cercetare la nivelul instituţiei noastre, vis-a-vis de materialul apărut în presă, în care un cetăţean este nemulţumit de modul de comunicare al operatorului la 112."

Bătrânul este internat acum la spital şi este în stare gravă. Familia vrea să facă plângere.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook