Un cazan de țuică, lăsat nesupravegheat, cauza unui incendiu în GorjO locuință din Târgu Jiu a fost la un pas sa se facă scrum! Flăcările au izbucnit puternic după ce proprietara a aprins focul sub cazanul de țuică și a plecat de acasă.

AMBIANȚĂ

Focul a cuprins instalația cu alcool și a ajuns până la acoperisul anexei. O vecină a văzut fumul și a făcut atac de panică.

VOX: "Doar am văzut fum și pe urmă a început să iasă și flacară, ea nu era acasă, am sunat la pompieri, (...) ne-am speriat ca atunci când vezi la tv cum ard case, ne-am speriat mamă."

De intervenția medicilor a avut nevoie și proprietara casei, când a văzut dezastrul.

AMBIANȚĂ: "Duceți-vă la poartă și lăsați-i pe oameni să-și facă treaba."

AMBIANȚĂ

VOX: "Când a izbucnit incendiul era cineva în casă? Nimeni, absolut nimeni, păi nu știe nimeni nimic și când a venit și a văzut i s-a făcut rău? Da."

AMBIANȚĂ (O ia ambulanța)

Pompierii sosiți la fața locului au avut o misiune grea, pentru că în apropiere este și o benzinărie.

VOX: "Am intervenit cu 2 autospeciale cu apă și spumă la incendiul izbucnit la anexele unei case de locuit."

Pompierii urmează să stabilească pagubele produse. Femeia căreia îi aparține casa a mai trecut de puțin timp printr-un mare necaz, când i-a murit soțul.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook