Un cioban din Vrancea a fost atacat de urs când omul a sărit să îşi apere capreleLuptă pe viaţă şi pe moarte la o stână din Vrancea. Un urs a atacat o turmă de capre din comuna Milcovelul iar un cioban a sărit să îl alunge. Ursul l-a sfâşiat iar victima a ajuns la spital.


VOX
“Era foarte speriat ciobanul şi nu ne-a putut da detalii. A fost rupt la piept şi la picior. Era constient da, era foarte speriat.”


VOX
“L-a rupt, a pus ghearele în pieptul lui, l-a făcut gramadă, l-a trântit jos, l-a aruncat pur şi simplu şi a plecat ursul. El nu mai ştie, a luat-o şi el la fugă, sa nu îl mai atace şi o ramas în urma şi o omorât capră.”

Rănit, bărbatul a reuşit să ajungă la prima casa, iar vecinii au sunat la 112. Medicii l-au transportat la spital. Oamenii din localitate sunt îngroziţi de atacul ursului.


VOX
“ A mai fost acolo la un vecin al meu i-a mâncat porcul I-a mâncat un mânz, iară a mai venit la alti oameni le-a mâncat porcii, a venit le-a strigat, doamne, da a facut minuni ursul.“


Stapânul caprelor spune acum că va fi nevoit să-şi păzeasca singur animalele deoarece oamenii nu mai vor sa urce la stână de frica ursului.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook