Un copil de doi ani a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 3



Durere fără margini, într-o familie din Constanța! Un copilaș de numai doi ani a murit după ce a căzut pe geam, de la etajul trei. Băiețelul se juca cu fratele lui geamăn, în pătuț. Mama a mers la bucătărie și i-a lăsat singuri în cameră. Până să revină femeia în cameră, unul dintre copii s-a urcat pe un scaun, a ajuns la geam, s-a cățărat pe pervaz și a alunecat în gol.

AMBIANȚĂ "Copiii îmi zicea că a fost o fereastră deschisă și că a escaladat fereastra."

VOX "Eu am rămas șocată. Eram în casă. Vorbeam cu nepoțelul la telefon și când a zis vecina, am rămas șocată. Sunt terminată."

VOX "Durere! Durere mare!"

Când s-a întors în cameră, mama a înlemnit! Unul dintre gemeni dispăruse, iar în dreptul ferestrei larg deschise se afla scaunul. S-a uitat afară și a văzut băiețelul prăbușit la pământ, într-o baltă de sânge. A fugit într-un suflet afară la copil și a chemat ajutoare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Murise deja.

VOX "Am fost solicitați pentru un copil de doi ani care a căzut de la etajul trei. Copilul a decedat, avea leziuni incompatibile cu viața."

Pe lângă gemeni, familia mai are un băiețel de șapte ani. Tatăl copiilor este marinar și mama se ocupă de copii cât timp acesta este plecat pe mare. Vecinii spun că femeia era grojulie cu cei trei copii și nimeni nu înțelege cum a fost posibil să se întâmple tragedia.

VOX "- Avea foarte mare grijă de ei. - V-a șocat? - Da, foarte mult."

Mama este acum anchetată de procurori. Direcția de Protecție a Copilului a demarat, de asemenea, o anchetă.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook