Un copil de doi ani a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 3Durere fără margini, într-o familie din Constanța! Un copilaș de numai doi ani a murit după ce a căzut pe geam, de la etajul trei. Băiețelul se juca cu fratele lui geamăn, în pătuț. Mama a mers la bucătărie și i-a lăsat singuri în cameră. Până să revină femeia în cameră, unul dintre copii s-a urcat pe un scaun, a ajuns la geam, s-a cățărat pe pervaz și a alunecat în gol.

AMBIANȚĂ "Copiii îmi zicea că a fost o fereastră deschisă și că a escaladat fereastra."

VOX "Eu am rămas șocată. Eram în casă. Vorbeam cu nepoțelul la telefon și când a zis vecina, am rămas șocată. Sunt terminată."

VOX "Durere! Durere mare!"

Când s-a întors în cameră, mama a înlemnit! Unul dintre gemeni dispăruse, iar în dreptul ferestrei larg deschise se afla scaunul. S-a uitat afară și a văzut băiețelul prăbușit la pământ, într-o baltă de sânge. A fugit într-un suflet afară la copil și a chemat ajutoare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Murise deja.

VOX "Am fost solicitați pentru un copil de doi ani care a căzut de la etajul trei. Copilul a decedat, avea leziuni incompatibile cu viața."

Pe lângă gemeni, familia mai are un băiețel de șapte ani. Tatăl copiilor este marinar și mama se ocupă de copii cât timp acesta este plecat pe mare. Vecinii spun că femeia era grojulie cu cei trei copii și nimeni nu înțelege cum a fost posibil să se întâmple tragedia.

VOX "- Avea foarte mare grijă de ei. - V-a șocat? - Da, foarte mult."

Mama este acum anchetată de procurori. Direcția de Protecție a Copilului a demarat, de asemenea, o anchetă.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook