Un incendiu violent a mistuit trei case din Craiova și a ucis un omTragedie la Craiova! Un om a fost ars de viu într-un incendiu violent care a cuprins trei case. Zeci de pompieri s-au luptat ore întregi cu focul, până au reușit să-l anihileze. Proprietarul casei în care a izbucnit focarul inițial a fost găsit carbonizat. Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale, dar nu au mai reușit să salveze mare lucru din casele cuprinse de foc.

VOX ”Intervenție dificilă. După cum vedeți, locuințele sunt lipite una de alta. S-a propagat de la un acoperiș la celălat.”

Vecinii spun că nu este prima dată când izbucnește un incendiu la casa cu pricina. Proprietarul decedat obișnuia să strângă tot felul de resturi, iar locuința lui era un soi de depozit insalubru.

VOX ”Acum 3 ani s-a mai întâmplat. Aduna tot felul de resturi. Și-a făcut grătar în curte și a luat foc.”

VOX ”Casa de unde a plecat incendiul este plină. E un focar de infecție. Cartoane, ziare, hârtii, toate deșeurile posibile sunt în această casă.”

Sotia bărbatului care a murit în incendiu nu era acasă, când s-a produs nenorocirea. Ea a mers într-un suflet acasă și, când a văzut dezastrul și a aflat că i-a decedat bărbatul, a leșinat. Medicii aflați la fața locului i-au acordat asistență și, până la urmă și-a revenit. Anchetatorii caută să stabilească, acum, de la ce a pornit focul și se face o evaluare a pagubelor.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook