Un tânăr bolnav psihic din Galaţi şi-a omorât tatăl în bătaieDramă îngrozitoare într-o familie din judeţul Galaţi! Un bărbat a fost ucis de propriul fiu, bolnav psihic. Omul a murit în chinuri, pentru că fiul l-a torturat o noapte întreagă. Tânărul de 31 de ani a fost internat în repetate rânduri la psihiatrie. El refuza tratamentul, bea alcool, apoi îşi teroriza părinţii şi fraţii.

vox frate
"O ţinea efectiv numai cu ameninţări."

vox mama
"Când venea, eu trebuia să ies în stradă. Adica bea, la mine... îmi era frică şi fugeam."

Aceasta este mărturia femeii care îşi îngroapă soţul, ucis de unul dintre fiii lor.

VOX "I s-a spus că vă omor, vă omor, mama a stat numai fugară, a stat numai pe la vecini, pe la neamuri, a sărit şi la mine să mă bată, eu mai mult l-am evitat."

Aşa s-a întâmplat şi acum, când tânărul şi-a atacat părinţii. Mama a reuşit sa fugă, dar tatăl, bolnav, n-a reuşit să scape din mâinile lui. A fost bătut şi torturat o noapte întreagă. Dimineaţa a fost găsit în stare extrem de gravă. Medicii au făcut tot posibilul să îl salveze, dar nu au reuşit. Ei au fost şocaţi de cruzimea de care a dat dovadă tânărul.

VOX procuror
"Moartea a fost violentă, s-a datorat insuficienţei respiratorii. Totodată, pe corpul victimei s-au identificat mai multe echimoze si escoriatii, o fractură difuză de coasta stângă. De asemenea, au fost identificate si urme de muşcături."

Fiul ucigaş a ajuns acum din nou la psihiatrie. Familia lui susţine că tragedia putea fi evitată, dacă tânărul ar fi fost internat pe o perioada mai lungă.

VOX Spitalul Psihiatrie
"Internarea pe termen lung la un spital cu măsuri speciale, se face doar la hotarârea judecătoriei, in urma unui dosar penal."

Nu este prima dată când din cauza legislaţiei deficitare se întâmplă astfel de orori. În urma cu un an, în Brăila, un bolnav psihic a lovit cinci femei pe stradă, după ce a fost externat de la Psihiatrie şi a refuzat medicaţia.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook