Un tată șii fiica lui, înjunghiați de fostul iubit al tinereiScenă de groază într-un parc din Cugir! Un tată şi fiica lui au fost înjunghiaţi de fostul iubit al fetei. Individul i-a lovit fără milă până s-au prăbusit la pamânt, apoi a fugit. Tatăl a murit la scurt timp, iar fata este în stare critică la spital. Cei doi ieșiseră la plimbare, împreună cu fetița în vârstă de un an a tinerei. Pe una dintre aleile parcului le-a apărut în față fostul iubit al fetei, care era băut. Acesta s-a apropiat de ei, deşi avea interdicţie.

AMBIANȚĂ "- De ce te-ai supărat? Ai vrut s-o vezi pe fetiţă. - Da!"

VOX "Supărat fiind, şi, pe fondul băuturilor alcoolice, a uitat de acest ordin de protecţie sau nu a vrut să-l respecte."

Tatăl tinerei a scos un spray lacrimogen, ca să-l determine pe individ să se retragă, dar asta l-a scos din minți. Bărbatul băut a scos cuțitul și a început să lovească furibund. Fata a încercat să fugă, dar a prins-o și a înjunghiat-o în spate.

AMBIANȚĂ "- I-ai atacat! - Nu i-am atacat, m-au atacat ei pe mine. - Cu ce? - Cu un spray paralizant."

Oamenii aflați pe aleile parcului, care au asistat îngroziți la scena, au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor. Agresorul a fugit după ce și-a pus victimele la pământ, dar a fost capturat ulterior de poliţişti. Tatăl și fiica au fost transportați de urgență la spital, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

VOX "Bărbatul era în comă de gradul 4 . După toate investigaţiile care s-au făcut, a şi decedat. Fata era conştientă şi cu leziuni multiple, produse printr-o armă albă."

Atacatorul este cercetat, acum, pentru omor si tentativa la omor și riscă până la 25 de ani de închisoare.


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii
Autopsia crimei
Drama

Autopsia crimei

Fost neurochirurg de top, dr. Megan Hunt este acum medic legist si mentine un echilibru precar intre analizarea cadavrelor si solutionarea cazurilor si viata sa personala.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook