Vunk, la Național FMRegal muzical, la Național FM! În dimineaţa aceasta ascultătorii postului de radio Naţional FM au avut parte, timp de două ore, de un concert incendiar susținut de trupa Vunk. Realizatorul Național FM, Denis Ciulinaru a fost gazda băieților de la Vunk. În concertul-interviu de la Național FM, Cornel Ilie şi colegii săi au venit cu poveștile trupei și cu muzica lor care face săli pline în toată ţara în timpul turneelor.

CORNEL ILIE, solistul trupei Vunk "Pentru noi oriunde am sta şi am cânta e o bucurie, cu atât mai mult cu Denis, care ne este prieten foarte bun, nu ne-am mai văzut de mult cu el. Am putut să cântăm şi piese noi, cu atât mai mult ne-a bucurat că nu de multe ori poţi să ajungi la un radio să spui poveştile tale şi să cânţi piese noi, piese pe care nu le cânţi de obicei în concert, astfel încât lumea sa te cunoască mult mai bine. Iar, dacă vor să ne cunoască şi mai bine, pot să vină la concerte. Pe 15 avem la Tulcea, pe 20 la Craiova şi pe facebook, trupa Vunk, acolo avem toată lista."


Recomanda prietenilor tai

Trebuie instalat Flash Player

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Sandokan,  Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului

vezi detalii
Mica mireasa
Drama

Mica mireasa

Serialul urmareste destinul unei fetite pe nume Anandi, obligata sa se casatoreasca la varsta de opt ani. Din acel moment, fetita este nevoita sa intre intr-o lume noua, total straina de ea si sa se conformeze regulilor noii sale familii.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook