Candidatul PNL Călărași pentru Camera Deputaților, Luminița Barcari, propune soluții pentru infrastructura turisticăIalomița este un județ care are nevoie de o dezvoltare accelerată! Afirmaţia îi aparţine candidatei la Camera Deputaților din partea PNL Călărași, Luminița Barcari. Aceasta susţine că este important să se folosească la maxim toate fondurile guvernamentale care vin pe extinderea rețelei de gaze, astfel încât toate localitățile din Ialomița să fie localități de anul 2021.

LUMINIȚA BARCARI, candidat PNL Ialomița, Camera Deputaților „În primul rând vreau să vă spun că Ialomița este un județ care are nevoie de o dezvoltare accelerată. Și când spun acest lucru mă gândesc atât la infrastructura rutieră, la aducțiunea de gaze, la extinderea rețelei de apă-canal și de ce nu să fim optimiști și să ne gândim că prin atâtea fonduri europene pe care le putem atrage, putem deveni și o zonă turistică, nu numai un județ de tranzit. Trebuie să precizez că din 66 de UAT-uri, doar 11 localități au rețele de gaze, ceea ce în anul 2020 nu este permis și vom profita la maxim de toate aceste fonduri guvernamentale care vin pe extinderea rețelei de gaze, astfel încât toate localitățile din Ialomița să fie localități de anul 2021, nu să rămână uitate în timp datorită unei proaste guvernări.”

Totodată, în ceea ce privește infrastructura turistică, Luminița Barcari, declară că există în plan realizarea unui port turistic pe malul Brațului Borcea și că infrastructura turistică de agrement este insuficient exploatată.

LUMINIȚA BARCARI, candidat PNL Ialomița, Camera Deputaților „Pentru că sunt din Fetești, dați-mi voie să vă spun că avem în plan să facem un port turistic pe malul Brațului Borcea, pentru că este o zonă insuficient exploatată din punct de vedere turistic, dar mai sunt și alte zone atât de frumoase, dar care nu au fost exploatate suficient din punct de vedere turistic. Zona Maia, Fierbinți, unde avem niște lacuri unde s-ar putea organiza zone de pescuit sportiv și nu numai, zone de agrement.”

Potrivit candidatei PNL, infrastructura turistică de agrement este insuficient exploatată.


Recomanda prietenilor tai

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Interpretul de muzica pop, care este si pictor in timpul liber, a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca a primit cadou de la sotia lui, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, o expozitie de picturi.

vezi detalii
Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Frumoasa artista a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca este pasionata de sporturile nautice si ca cel mai mult ii place sa mearga cu ski jet-ul.

vezi detalii
Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Interpreta de muzica populara a initiat, alaturi de sotul ei, proiectul intitulat „Noi suntem Romania”, prin care indeamna romanii sa calatoreasca in propria tara.

vezi detalii
Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Interpretul a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca in anul 2006 a castigat Eurovisionul, reprezentand Republica Moldova.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook