Cătălin Ivan: „Transparenţă, nu decizii în spatele uşilor închise!”ADN, planuri pe termen lung pentru România! Coordonatorul politic al Alternativei pentru Demnitate Naţională, Cătălin Ivan, asigură că profesionalismul şi transparenţa sunt criteriile pentru alegerea candidaţilor formaţiunii pe care o reprezintă, atât la alegerile locale, cât şi la parlamentare.

CĂTĂLIN IVAN, coordonator politic ADN

"Planuri foarte mari pentru un partid aflat la niciun an de la înfiinţare. Important este ca vocea noastră să se facă auzită şi cei care merg şi votează ADN să aibă convingerea că ceea ce am spus la înfiinţarea partidului rămâne valabil. Am vorbit foarte mult despre profesionalism, despre promovarea în funcţii cheie doar a celor care chiar merită să ajungă acolo, care ştiu ce au de făcut, nu pe interese ascunse, nu pe nepotisme, pe decizii luate în spatele unor uşi închise. La noi totul este foarte transparent. E acelaşi mecanism pe care îl folosim la alegerile interne şi pe care îl vom folosi şi la alegerile parlamentare. Deja lucrăm pentru listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare şi este foarte importantă meritocraţia, este vital pentru această ţară, ca în administraţia publică, şi locală şi centrală, să ajungă oameni care au această vocaţie, care simt şi trăiesc alături de locuitorii cumunităţilor respective, şi sunt pregătiţi să facă lucruri pentru comunitate."

Cătălin Ivan ne-a mărturisit că a mers foarte mult în ţară şi în această perioadă pentru a vedea care sunt problemele reale ale oamenilor.

CĂTĂLIN IVAN, coordonator politic ADN

"Eu nu am întâlnit, poate cu mici excepţii, oameni mulţumiţi de primari, mulţumiţi de administraţia locală. Sunt aceleaşi acuzaţii de 30 de ani încoace: corupţia, mafia care se învârte în jurul decidenţilor locali, şi dezinteresul pentru problemele lor reale. Şi lipsa unei alternative. Ceea ce noi construim acum şi ne dorim să oferim. Până în 2024 garantat vom avea o alternativă pentru absolut toate localităţile din România. ADN are candidaţi serioşi în multe judeţe din ţară, cu şanse reale la multe primării iar după 27 septembrie vom fi prezenţi şi vocea ADN se va auzi în multe consilii locale, consilii judeţene."

Potrivit reprezentanţilor ADN, anul 2020, cu două runde de alegeri extrem de importante, ar trebui să însemne şi reconfigurarea clasei politice.


Recomanda prietenilor tai

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Interpretul de muzica pop, care este si pictor in timpul liber, a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca a primit cadou de la sotia lui, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, o expozitie de picturi.

vezi detalii
Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Frumoasa artista a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca este pasionata de sporturile nautice si ca cel mai mult ii place sa mearga cu ski jet-ul.

vezi detalii
Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Interpreta de muzica populara a initiat, alaturi de sotul ei, proiectul intitulat „Noi suntem Romania”, prin care indeamna romanii sa calatoreasca in propria tara.

vezi detalii
Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Interpretul a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca in anul 2006 a castigat Eurovisionul, reprezentand Republica Moldova.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook