Didi Dumitru, PER: "Ne lipsesc investiţiile, primim doar lozinci."Un proiect de țară, armonie, înțelegere şi oameni politici care să urmărească interesul României și al românilor! Sunt câteva dintre priorităţile Partidului Ecologist Român, subliniate de Didi Dumitru, candidat PER pentru Senat, circumscripţia Ilfov, mai ales acum când traversăm o criză sanitară şi riscăm şi una economică.

DIDI DUMITRU, candidat PER Ilfov, Senat
"Vedeți foarte bine, traversăm un moment pandemic care a istovit, a golit de putere țara care este bolnavă politic, cel puțin, cumva și moral. Valorile sunt basculate, trebuie să o aducem acolo unde merită țărișoara noastră, care are oameni frumoși, înțelepți, credincioși. Se luptă acum pentru manifestarea credinței, și sper să învingem după acest moment pandemic și să ieșim, nu doar să trecem, trebuie să trecem sănătoși și fără o economie leșinată. Vedeți foarte bine că ne lipsesc foarte clar măsurile de armonie, între ceea ce înseamna episod pandemic, măsuri sanitare, măsuri medicale și economice, ne lipsesc investițiile. Nu auzim discuții pe niciun palier din zona investițională, sunt doar lozinci și bineînteles că aș vrea să îndemn românii să aibă înțelegere și înțelepciune de data asta, să aleagă ce se poate alege din ce a fost vechi, să dea la o parte incompetența și impotența politică și administrative, să se uite la oamenii noi care vin cu proiecte adevărate pentru țară și să voteze așa cum le dictează înțelepciunea și cu siguranță nu vor mai fi păcăliți."

De asemenea, Didi Dumitru a transmis un mesaj pentru cei care poartă numele Sf. Andrei, dar și pentru armata română.

DIDI DUMITRU, candidat PER Ilfov, Senat
"Dacă îmi dați voie să mă folosesc de acest moment, aș vrea să urez "La mulți ani", tuturor celor care au numele de Andreea/ Andrei, și care sunt sub Sf. Ocrotitor al României Sf. Andrei și evident un "La mulți ani" și armatei române, la mulți ani românilor de 1 decembrie. Din păcate îl putem sărbători doar cu inima și sufletul, fără să fim martori la ceea ce înseamnă momentele de paradă, care până la urma urmei ne aduc împreună și arată spiritul național pe care îl avem, care ne leagă împreună, dar îmi doresc foarte tare să traversăm momentul acesta pandemic și nu oricum, ci cu fruntea sus cu noi proiecte, cu noi alegeri cu oameni care merită să-i reprezinte în Parlamentul României."


Recomanda prietenilor tai

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Interpretul de muzica pop, care este si pictor in timpul liber, a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca a primit cadou de la sotia lui, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, o expozitie de picturi.

vezi detalii
Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Frumoasa artista a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca este pasionata de sporturile nautice si ca cel mai mult ii place sa mearga cu ski jet-ul.

vezi detalii
Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Interpreta de muzica populara a initiat, alaturi de sotul ei, proiectul intitulat „Noi suntem Romania”, prin care indeamna romanii sa calatoreasca in propria tara.

vezi detalii
Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Interpretul a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca in anul 2006 a castigat Eurovisionul, reprezentand Republica Moldova.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook