Ionel Goidescu, ADN: „Creşterea calităţii vieţii, o prioritate”Oameni integri, care şi-au dovedit priceperea în domeniile în care activează. Alternativa pentru Demnitate Naţională, ADN, partid fondat de fostul europarlamentar Cătălin Ivan, îşi propune să aducă în prim plan candidaţi curaţi şi profesionişti. La Braşov, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Judeţean este Ionel Goidescu, un politician cu experienţă.

IONEL GOIDESCU, candidat ADN la preşedinţia CJ Braşov

"Avem aşteptări mai ales datorită propunerilor de candidaţi pe care le-am făcut, a calităţii candidaţilor, oameni integri, fără dosare penale, oameni care în viaţa de zi cu zi au dovedit că sunt profesionişti acolo unde activează. Aşteptările noastre sunt mari, ne pretindem a fi parte a schimbării".

Ionel Goidescu ştie să facă diferenţa între promisiunile electorale şi proiectele reale.

IONEL GOIDESCU, candidat ADN la preşedinţia CJ Braşov

"Sunt multe proiecte, nu aş începe cu cele mari, devenite deja electorale, gen aeroport, care este un proiect electoral, gen spitalul regional, care este la fel un proiect electoral, proiecte care sunt necesare cetăţenilor braşoveni, dar care sunt folosite din 4 în 4 ani, îndeosebi ca vehicul electoral. Le propune proiecte concrete, legate de dezvoltarea echilibrată a judeţului Braşov, cu proiecte care sunt aşteptate de cetăţeni, legate în mare măsură de ridicarea vieţii."

Iar pentru aceasta este nevoie de o echipă. Alice Moise, candidat la Consiliul Judeţean Braşov a ales să se implice activ.

ALICE MOISE, candidat ADN la CJ Braşov
"Pentru prima oară într-o luptă electorală, candidat din această postură la Consiliul Judeţean Braşov, eu spun că tinerii vor avea o voce semnificativă de spus în judeţul Braşov şi în toată ţara din partea ADN, un partid nou. Suntem optimişti. Suntem parte a echipei ADN de la Braşov, integrarea a fost foarte uşoară. Braşovului îi lipseşte în mare parte implicarea tinerilor şi entuziasmul tinerilor şi cred că tinerii vor avea proiecte foarte importante la Braşov şi cu siguranţă îşi vor putea spune un punct de vedere semnificativ la nivelul judeţului."

ADN se defineşte drept „partidul mesei rotunde”, având o echipă de coordonatori cu drepturi egale și responsabilități diferite în funcție de competențele fiecăruia.


Recomanda prietenilor tai

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Interpretul de muzica pop, care este si pictor in timpul liber, a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca a primit cadou de la sotia lui, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, o expozitie de picturi.

vezi detalii
Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Frumoasa artista a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca este pasionata de sporturile nautice si ca cel mai mult ii place sa mearga cu ski jet-ul.

vezi detalii
Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Interpreta de muzica populara a initiat, alaturi de sotul ei, proiectul intitulat „Noi suntem Romania”, prin care indeamna romanii sa calatoreasca in propria tara.

vezi detalii
Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Interpretul a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca in anul 2006 a castigat Eurovisionul, reprezentand Republica Moldova.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook