Nicolae Ivănişi, PER: Măsurile extreme nasc victimeSituație disperată pentru o femeie din Târgu Jiu! Georgiana Cuțui, în vârstă de 51 de ani, a primit dispoziție de la Direcția de Sănătate Publică Dolj să se izoleze la domiciliu, după ce mama ei a fost diagnosticată cu Covid-19. Nimeni, nicio autoritate din Gorj nu i-a cunoscut situația. Nicolae Ivăniși, candidatul PER Gorj, la Camera Deputaților, a făcut-o publică după 3 zile în care a încercat să rezolve singur problemele femeii.

NICOLAE IVĂNIȘI, candidat PER Gorj, Camera Deputaților

"Am fost sunat de o perietenă de-a dânsei în urmă cu 5 zile și mi s-a adus la cunoștință faptul că dânsa stă izolată într-un apartament, nevând niciun venit, lipsită fiind de posibilitatea de a se întreține. Bineînțeles că am luat legătura cu autoritățile, acestea nu o găseau în baza de date a Gorjului ca fiind carantinată, cu toate că mama dânsei avusese un atac cerebral și a fost depistată pozitiv, când a ajuns la spital și au internat-o. Ulterior, măsura luată a fost carantinarea dânsei. DSP Dolj, au luat măsura izolării doamnei Cuțui, nu au transmis la DSP Gorj, cum se face procedural, să aducă la cunoștință faptul că este o femeie izolată, să o supervizeze, să constate în ce condiții stă. Măsurile astea extreme văd că nasc victime după părerea mea și efectiv nu supraveghem oameni și nu știm în ce condiții urmează să stea. Constatăm după două zile că femeia nu avea utilități, nu avea apă, nu avea canal, nu avea gaz, nu avea curent, nu avea nimic. Deci a stat la -3 grade și fără să aibă măcar încălzire în casă. Bineînteles că am luat o măsură mai radicală și am sunat la 112 de acolo, am chemat poliția, am chemat DSP ca să pot să urnesc lucrurile. După câteva ore am reușit să o rebranșăm la apă, am rebranșat-o la curentul electric, însă autoritățile au intervenit de la Gorj, au luat-o și au carantinat-o până la urmă într-un hotel care aparține Primăriei Târgu Jiu, oferindu-i și o masă. " 

Candidatul PER, Nicolae Ivăniși, speră ca aceste acte de neglijenţă să nu se mai repete într-o Românie vindecată de incompetenţă.


Recomanda prietenilor tai

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Interpretul de muzica pop, care este si pictor in timpul liber, a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca a primit cadou de la sotia lui, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, o expozitie de picturi.

vezi detalii
Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Frumoasa artista a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca este pasionata de sporturile nautice si ca cel mai mult ii place sa mearga cu ski jet-ul.

vezi detalii
Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Interpreta de muzica populara a initiat, alaturi de sotul ei, proiectul intitulat „Noi suntem Romania”, prin care indeamna romanii sa calatoreasca in propria tara.

vezi detalii
Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Interpretul a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca in anul 2006 a castigat Eurovisionul, reprezentand Republica Moldova.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook