Obiectivele candidatului USR-PLUS, Dan Popa, pentru județul BihorInfrastructura, printre principalele obiective înscrise în programul electoral al candidatului USR-PLUS la Consiliul Județean Bihor, Dan Popa! Candidatul pentru funcția de consilier județean s-a remarcat, în ultimii ani, prin implicarea activă în protestele privind Drumul Național 76.

DAN POPA, candidat USR-PLUS, Cons. Jud. Bihor "Aici, în acest loc, la Pocola, în 2013 a început implicarea mea în societatea civilă și în acțiunile acesteia în Țara Beiușului, în zona Beiuș-Ștei-Vașcău. Aici, în 2013, a fost organizat primul protest și un marș pe drum pentru Drumul Național 76, Oradea-Deva, drum a cărui construcție a început în 2005 și din păcate nu e gata nici astăzi."

Dan Popa atrage atenția că unele porțiuni din DN 76 reprezintă un real pericol pentru localnici.

DAN POPA, candidat USR-PLUS, Cons. Jud. Bihor "Ceea ce vedeți în spatele meu este o astfel de zonă, este o alunecare de teren încă activă. A rămas drumul vechi, toată zona prezintă un real pericol încă, pentru populație."

Candidatul USR-PLUS, Dan Popa, susține că un alt proiect de infrastructură, extrem de necesar pentru localnici, este centura municipiului Beiuș.

DAN POPA, candidat USR-PLUS, Cons. Jud. Bihor "De ce este necesară această centură? Pentru că DN76, odată finalizat, va atrage pe el o parte din traficul greu care în prezent se desfășoară pe Drumul Național 1."

Candidatul la Consiliul Județean Bihor pune accent și pe necesitatea existenței unei unități de învățământ cu autorizație de funcționare în fiecare unitate administrativ teritorială, precum și pe dotarea cu grup sanitar în incinta școlii. Candidații USR-PLUS subliniază că zona Bihorului necesită numeroase investiții în mai multe domenii de interes pentru cetățeni și susțin că prin devotament si perseverență, vor reuși să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propun.


Recomanda prietenilor tai

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Interpretul de muzica pop, care este si pictor in timpul liber, a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca a primit cadou de la sotia lui, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, o expozitie de picturi.

vezi detalii
Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Frumoasa artista a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca este pasionata de sporturile nautice si ca cel mai mult ii place sa mearga cu ski jet-ul.

vezi detalii
Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Interpreta de muzica populara a initiat, alaturi de sotul ei, proiectul intitulat „Noi suntem Romania”, prin care indeamna romanii sa calatoreasca in propria tara.

vezi detalii
Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Interpretul a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca in anul 2006 a castigat Eurovisionul, reprezentand Republica Moldova.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook