Proiect de suflet pentru Dan Cristian PopescuProiectul candidatului PSD la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, de realizare a unei piețe cu produse românești la prețuri ieftine, pentru pensionari și studenți, a devenit realitate. Piața Românilor a fost inaugurată în cartierul Colentina din București.

„Este o piață dedicată românilor, așa cum îi spune și numele, Piața Românilor. Este o nișă deocamdată, dar eu sper să devină un model de comerț în țară. Este locul unde știi că ajuți țara ta, ajuți producătorul tău, ajuți fermierul care muncește pe ogor, muncește în livezi sau în grădini. Este locul unde știi că banii tăi se întorc înapoi în economia țării tale.”

Candidatul social-democrat spune că are un vis mai vechi, acela ca în fiecare oraș să fie o piață a românilor.

DAN CRISTIAN POPESCU, candidat PSD, Primăria Sector 2

„Am avut această piață în modernizare și nu m-am lăsat până nu am găsit producători români, care să vândă aici. Este o piață care este destinată doar produselor românești, produse proaspete și procesate, dar doar românești. Am ținut morțiș la acest lucru, pentru că trebuie să ne ajutăm producătorii și trebuie să oferim cetățenilor din Sectorul 2, produse românești. Trebuie să aibă un loc de unde să poată, să fie siguri că ei pot cumpăra doar produsele noastre. Sunt în alte locuri produse din alte țări, foarte bine, dar aici găsim doar produse românești.”

În Piața Românilor din cartierul Colentina, pensionarii din Sectorul 2 al Capitalei, beneficiază de o reducere de 26% a prețurilor, pe baza talonului de pensie. Pe lângă persoanele în vârstă, și studenții care învață în sector au parte de o reducere de 15%, pe baza carnetului de student. Sprijinul pentru persoanele în vârstă vine după ce pensiile acestora s-au majorat doar cu 14 %, în loc de 40%.


Recomanda prietenilor tai

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Interpretul de muzica pop, care este si pictor in timpul liber, a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca a primit cadou de la sotia lui, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, o expozitie de picturi.

vezi detalii
Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Frumoasa artista a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca este pasionata de sporturile nautice si ca cel mai mult ii place sa mearga cu ski jet-ul.

vezi detalii
Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Interpreta de muzica populara a initiat, alaturi de sotul ei, proiectul intitulat „Noi suntem Romania”, prin care indeamna romanii sa calatoreasca in propria tara.

vezi detalii
Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Interpretul a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca in anul 2006 a castigat Eurovisionul, reprezentand Republica Moldova.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook