Reprezentanții PNL promit seriozitate și eficiență în administrația localăSeriozitate și grijă pentru cetățean! Sunt câteva dintre atuurile Partidului Național Liberal, la alegerile locale din 27 septembrie. Cel puțin așa susține candidatul PNL la Consiliul Local al Sectorului 3 al Capitalei, Inocențiu Voinea.

INOCENȚIU VOINEA, candidat PNL, Consiliul Local Sector 3 „În primul rând, cred că seriozitatea. Am fost serioși de când am preluat guvernarea și am spus cinstit și sincer românilor ce se poate face și ce nu se poate face. Cu această idee mergem și în campania electorală pentru alegerile locale și le spunem, cel puțin pentru Sectorul 3, le spunem că se pot face multe, foarte multe, cu banii din contribuțiile venite din taxe și impozite, banii cetățenilor, care s-au irosit foarte mult în cele două mandate ale actualei administrații PSD.”

Alegerile locale din 27 septembrie se vor desfășura pe fondul pandemiei de coronavirus, cu precauțiile de rigoare, iar acest lucru va avea un impact asupra scrutinului, consideră Inocențiu Voinea.

INOCENȚIU VOINEA, candidat PNL, Consiliul Local Sector 3 „Cu siguranță că e o situație specială. Pandemia a afectat toate domeniile vieții sociale și economice și va trebui să ne adaptăm. Cu siguranță că mulți se vor feri să iasă din casă, alții vor veni, dar nu vor respecta regulile și, probabil, că vor fi situații neplăcute. Cu siguranță, pandemia va afecta alegerile și cine va fi, practic, câștigător sau pierzător, e greu de anticipat.”

Candidatul la Consiliul Local al Sectorului 3 al Capitalei, Inocențiu Voinea, se descrie drept un bun profesionist în domeniul în care activează. El spune că va culege informații și date din teren, de la cetățeni, și va face demersuri pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă oamenii. În opinia sa, rentabilitatea și eficiența sunt indicatori de care va trebui să se țină cont când sunt cheltuiți banii contribuabililor.


Recomanda prietenilor tai

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Interpretul de muzica pop, care este si pictor in timpul liber, a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca a primit cadou de la sotia lui, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, o expozitie de picturi.

vezi detalii
Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Frumoasa artista a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca este pasionata de sporturile nautice si ca cel mai mult ii place sa mearga cu ski jet-ul.

vezi detalii
Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Interpreta de muzica populara a initiat, alaturi de sotul ei, proiectul intitulat „Noi suntem Romania”, prin care indeamna romanii sa calatoreasca in propria tara.

vezi detalii
Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Interpretul a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca in anul 2006 a castigat Eurovisionul, reprezentand Republica Moldova.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook