Sprijin pentru cei în nevoieSOFT - Slobozia, un Oraș mai Frumos pentru Tine! Nu este doar motto, ci un mod prin care autoritățile locale din Slobozia își propun să aducă în prim-plan problemele identificate la nivelul comunității marginalizate din municipiul Slobozia și să creeze soluții pentru îmbunătățirea calității vieții.

DRAGOȘ SOARE, primar Slobozia

"Vrem să le oferim o șansă de salvare acestor tineri, copiii ș.a.ș.m.d. și într-un interval de timp rezonabil,  la nivelul comunității slobozene să existe mult mai puține cazuri cu probleme sociale și cazuri care nu pot fi reinteregrate și asta este obligația noastră înainte de toate, a primăriei, a reprezentanților comunității, a noastră să facem tot ce ne stă în putere pentru a elimina orice flagel de sărăcie, de infracționalitate sau alt tip de flagel cu efect negativ asupra dezvoltării noastre."

VALENTIN DIMON, manager de proiect

"Proiectul pe care, îl prezentăm însumează 2.700.000 de euro și își propune să sprijine un număr de 1044 de persoane minim din municipiul Slobozia, din care 522 de persoane adulte și 522 de copii, elevi ai ciclului primar și secundar, respectiv gimnazial din municipiul Slobozia. Din aceste 1044 de persoane, 150, proiectul și-a propus să le identifice și să îi sprijine pe cei din minoritate aparținând minorității rome din municipiul Slobozia și zonele urbane marginalizate."

Locuitorii municipiului Slobozia vor beneficia de o serie de facilități.

VALENTIN DIMON, manager de proiect

"Dacă ne imaginăm o familie, însemnând doi copii, doi părinți și doi bunici atunci intervenția proiectului se va cumula la modul următor: copiii vor putea să beneficieze de activități de tip afterschool în așa fel încât părinții să fie degrevați și susținuți în educația copiilor. Părinții vor beneficia de activități de orientare, consiliere, formare profesională, în vederea identificării și sprijinirii, ocupării locurilor de muncă și a găsi efectiv un loc de muncă, iar bunicii vor intra la activități, destinate persoanelor vârstnice, dar și de tip medical."

În cadrul proiectului SOFT, vor fi realizate campanii de combatere a discriminării, educație ecologică, promovare a colectării selective, sprijinire a adulților nealfabetizați, susținere a vârstnicilor și diminuare a risipei alimentare.


Recomanda prietenilor tai

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Tudor Turcu, expozitie de picturi la Medias!

Interpretul de muzica pop, care este si pictor in timpul liber, a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca a primit cadou de la sotia lui, cu ocazia aniversarii zilei de nastere, o expozitie de picturi.

vezi detalii
Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Emilia Dorobantu, pasionata de sporturile nautice!

Frumoasa artista a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca este pasionata de sporturile nautice si ca cel mai mult ii place sa mearga cu ski jet-ul.

vezi detalii
Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Viorica Macovei, proiect de redescoperire a frumusetilor Romaniei!

Interpreta de muzica populara a initiat, alaturi de sotul ei, proiectul intitulat „Noi suntem Romania”, prin care indeamna romanii sa calatoreasca in propria tara.

vezi detalii
Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Connect-R, si castigator, si prezentator, la Eurovision!

Interpretul a dezvaluit, in cadrul emisiunii „Start Show Romania”, ca in anul 2006 a castigat Eurovisionul, reprezentand Republica Moldova.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook