2013 - anul filmelor cu supereroi

2013 - anul filmelor cu supereroi

Asa cum ne-au obisnuit filmele de la Hollywood din ultimii ani, trebuie sa avem cel putin o productie cu supereroi pe care sa o admiram anual. In 2013, numarul filmelor de acest tip este poate ceva mai mare, dar se anunta a fi unul si mai productiv, dat fiind faptul ca investitiile in aceste productii au crescut. Datorita impactului pe care l-au avut si al influentei lor, filmele cu supereroi au ajuns la mare cautare, astfel incat realizarea lor a devenit tot mai profesionista, mai plina de efecte speciale incredibile, de actori talentati si de povesti surprinzatoare.

Iron Man 3 da startul in aprilie

Finalul lunii aprilie aduce pe marile ecrane partea a treia a unei serii cu un supererou mai mult decat indragit. In rolul lui Iron Man, Robert Downey Jr. a revenit in atentia publicului si a creat imaginea unui personaj fascinant. Asa cum ne-a obisnuit si la celelalte doua filme de dinainte, Iron Man 3 se anunta a fi un film plin de actiune, cu note de umor si pasiune. In concluzie, un film care merita vazut la cinema la final de luna. Daca nu ati vazut primele doua filme, este cazul sa recuperati, pentru ca Iron Man nu este o serie pe care sa o ratati!

Superman modern in Man of Steel: Eroul

Unul dintre filmele cu supereroi foarte asteptate ale acestui an este Man of Steel: Eroul. Productia pune accent pe o varianta noua, moderna si reinterpretata a eroului clasic Superman. Premiera din luna iunie este deja asteptata de fanii genului, dar si de cei care sunt curiosi sa vada aceasta reinterpretare a unui erou bine cunoscut. Perspectiva asupra supereroului este schimbata, in actiune intervenind natura umana, sentimentele si complicatiile unei societati care poate sau nu sa faca fata unui astfel de erou.

Wolverine se intoarce

Un nou film cu faimosul supererou, interpretat de Hugh Jackman, ne va incanta in aceasta vara. Spre deosebire de X-Men Origins: Wolverine, noua productie ni-l prezinta pe supererou intr-o poveste noua si mult mai fascinanta. Actiunea se desfasoara in Japonia, unde Wolverine se va confrunta cu strictetea si cu traditionalismul comunitatii de samurai, si, in plus, daca este sa plecam urechea la zvonuri, ar putea sa apara si o poveste de dragoste intre supererou si un alt personaj. Ramane de vazut ce se va intampla cu adevarat, insa filmul se anunta deja a fi unul de exceptie.

Un alt supererou se intoarce in Kick-ass 2

Prima parte a filmului a aparut in anul 2010, iar in 2013 promite sa vina cu o continuare la fel de interesanta si de captivanta pentru public. Alaturi de Hit Girl, Kick-ass se intoarce cu noi aventuri. Dupa anuntul facut de creatorul benzilor desenate, Mark Millar, se zvoneste ca filmul va reda destul de fidel povestea imaginata, astfel incat este de asteptat o poveste destul de dura, daca nu va fi modificata in vreun fel pana la premiera in sine. Indiferent de rezultat, fanii asteapta cu nerabdare sa vada continuarea acestei productii.

Asadar, anul 2013 se anunta a fi unul propice pentru filmele cu supereroi. Cu multe continuari ale unor productii deja consacrate, cu reinterpretari ale unor personaje deja bine cunoscute, dar si cu idei si cu supereroi noi, cinefilii vor avea multe de vazut in acest an. Tot ce mai ramane de facut este sa va alegeti filmul sau filmele si sa va bucurati de supereroii vostri preferati.

Asadar, la ce filme veti merge in acest an?

Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Favorit TV

Descopera muzica populara autentica romaneasca, traditiile si obiceiurile satului romanesc numai pe Favorit TV. Cu o grilă alternand permanent intre difuzarea de videoclipuri si recitaluri ale unor artisti din zona muzicii populare si a muzicii etno, cu emisiuni de divertisment de tip magazin, Favorit TV gazduieste cei mai importanti rapsozi din Romania, fiind si o rampa de lansare pentru debutantii genului.


Muzica Favorit TV

Muzica favorita

Va invitam sa ascultati cea mai buna muzica populara romaneasca si etno alaturi de Favorit TV, cantata de cei mai cunoscuti si buni artisti romani ai momentului.

Traditii si obiceiuri

Traditii si obiceiuri

Aici gasesti cele mai importante mosteniri culturale ale poporului roman, traditii transmise din generatie in generatie, datini, obiceiuri strabune si mestesuguri unice cu care ne diferentiem de restul popoarelor din intreaga lume.

Bucataria favorita

Bucataria favorita

Te invitam in bucataria noastra specific romaneasca, in care gasesti cele mai renumite retete traditionale, impreuna cu cele mai importante secrete pe care poporul roman le-a dobandit de-a lungul istoriei la capitolul gastronomie.

Farmacia naturii

Farmacia naturii

Acesta este locul in care problemele tale de sanatate se vindeca natural. Iti prezentam o serie de tratamente, leacuri si retete pe baza de plante, care te vor ajuta sa vindeci orice boala.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook