Lumea NTV
Ardei umpluti cu ciuperci si verdeata

Pregateste si tu alaturi de noi reteta de Ardei umpluti cu ciuperci si verdeata - o reteta prezentata in emisiunea Traditii de la bunica.
Ingrediente pentru ardei umpluti cu ciuperci
- 8 ardei grasi
- 450 g ciuperci
- 450 g orez
- 4-5 rosii
- 2 cepe
- patrunjel si marar verde
- ulei
- suc de rosii
- sare si piper
Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste putin. Se adauga peste ceapa orezul ales, spalat si ciupercile taiate marunt. Se adauga sare dupa gust. La final se adauga rosiile taiate marunt, verdeata taiata cat mai fin si piperul. Ardeii se curata, li se face capacel si se umplu. Se aseaza intr-un vas potrivit pentru cuptor, se ung cu putin ulei, se aseaza felii de rosii peste ardei, se adauga apa si se dau la cuptor pentru aprox 40-45 minute. Cu 10 minute inainte de a scoate din cuptor ardeii, se adauga sosul de rosii.