”Alerg pentru o cauză”, la a VII-a edițieA VII-a ediție, a evenimentului „Alerg pentru o cauză”, s-a încheiat! Startul participanților a fost dat sâmbătă, la ora 9, în Parcul Botanic din Timișoara. Sportivii au ajuns la finish duminică, în fața Colegiului Național „Samuil Vulcan” din Beiuș. Pe ultimii cinci kilometri s-au alăturat maratoniștilor și numeroși localnici. La finish, sportivul din Beiuș, Remus Sime, a fost întâmpinat cu urale de localnici. Inițiatorul proiectului „Alerg pentru o cauză”, Remus Sime speră să colecteze sume consistente în urma ediției din acest an, care vor fi direcționate către susținerea financiară a elevilor cu rezultate bune la învățătură.

REMUS SIME, inițiatorul proiectului ”Alerg pentru o cauză” ”Traseul a fost Timișoara-Lipova-Beiuș. Au fost 100 de alergători la această ediție. Pana acum sunt strânși 14.000 de lei, cine mai dorește să doneze , sunt bineveniți. La anul vrem sa căutam mai mulți donatori.”

ADRIAN CIORNA, președintele Asociației ”Bunul Samaritean” ”Ne-am propus să adunăm 20 de burse, suma totală este de 27.000 RON. Ne dorim să acoperim nevoia din Colegiul Național Vulcan, dar vom merge și spre celelalte licee.”

Printre localnicii care l-au întâmpinat cu urale pe Remus Sime, la Beiuș, se afla și mama sa, Mihaela Ilieș, directoarea colegiului din localitate.

MIHAELA ILIEȘ, director, Colegiului Național „Samuil Vulcan” ”Este o onoare pentru noi ca un fost absolvent al liceului aleargă kilometrii pentru a aduna sume de bani în vederea acordării de burse. Bursa se acordă elevilor pentru medii deosebite la învățătură dar au o situație materială mai precară.”

LAUREANȚIU MĂDĂLIN ARDELEAN, fost bursier ”Este a doua oară când particip la acest act caritabil și mă bucur că mă aflu aici. Sunt bursier în doi ani consecutiv. Când am luat bursa am fost motivat să continui sa îmi dezvolt abilitățile de învătare si performanță. Acum am venit să alerg, să ajut alți elevi sa fie motivați și să creadă în visurile pe care le au.”

La fel ca anul trecut, Asociația „Bunul Samaritean” a acordat diplome de merit alegătorilor voluntari și celor implicați în colectarea de fonduri.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook