”Ceasuri de Folclor”, un nou format de cântec și veselie, la Favorit TVZâmbete şi voie bună, la o nouă ediţie a emisiunii ”Ceasuri de Folclor” difuzată de Favorit TV! Prezentatoarea Raluca Diaconu vă invită, în fiecare miercuri, între orele 19,00 si 22,00, să vizionați ediții în premieră ale acestei apreciate emisiuni, într-un format nou, adaptat noilor condiții impuse de instituirea stării de urgență în România. Iubitorii muzicii populare pot urmări prima editie, chiar în această seară, de la ora 19.00.

RALUCA DIACONU, prezentator "Ceasuri de folclor" "Oameni buni, de miercurea aceasta începând, televiziunea Favorit pregăteşte ediţii speciale, ediţii în cadrul cărora vom intra în legutură online sau prin telefon cu artiştii de muzică populară îndrăgiţi. La "Ceasuri de folclor" petrecem minunat alături de maestrul Nicolae Botgros. În această seară, ne povesteşte cum petrece pe vreme de pandamie. De asemenea, Cornelia Rednic, Violeta Filip şi mulţi alţii. Fiţi alături de noi."

"Ceasuri de folclor" este singura emisiune de tip magazin folcloric, care întampină pofta românului de cântec și joc tradițional, de obiceiuri și meștesuguri străvechi, de evenimente cultural-tradiționale, de reîntâlnirea cu artiștii valoroși ai neamului românesc, dar și cu tinerii și copiii talentați care doresc să ducă mai departe tradiția peste veacuri. Mesajele și urările dumneavoastră pot fi trimise la numărul 0759.044.512 și prin aplicația WhatsApp.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook