”Sfârșitul nu-i aici”, o campanie pentru încredere în viitor"Sfârșitul nu-i aici"! Ne alăturăm campaniei lansate de îndrăgitul artist Adrian Enache, menite să reînvie optimismul, încrederea, speranța că vom ieși cu bine din criza coronavirusului. Mesajul muzical lansat de Adrian Enache este o nouă versiune a celebrei melodii a lui Florian Pittiș, "Sfârşitul nu-i aici".  În spiritul acestui mesaj, vă spunem și noi:

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator „Matinal Efervescent”, Național FM ”Salut, prieteni! Trăim niște vremuri ciudate de care o să ne aducem aminte peste câțiva ani și o să zicem: mamă, ce vremuri ciudate am trăit în acea perioadă de pandemie! Dar, partea bună este că se va termina și se va termina cu bine. Să fim optimiști și să ascultăm Național FM în fiecare dimineață, fiindcă acolo suntem noi.”

COSMINA STOIAN, reporter ”Este momentul să privim în urmă, fără mânie, să analizăm clipa de acum și, apoi, eliberați de frică, de resentimente, de false poveri, să privim cu încredere spre viitor. Pentru că sfârșitul nu-i aici! Nu, nu-i aici!”

DENIS CIULINARU, realizator „Miezul Problemei”, Național TV ”Sistemul de sănătate este în suferință, economia de asemenea. Întreaga societate traversează momente delicate, însă trebuie să privim spre viitor cu optimism și să spunem: sfârsitul nu e aici! Nu, nu e aici!”

BIANCA ROTARU, reporter ”Învățăm să prețuim grija mamei, mustrarea bunicului, zâmbetul omului care trece pe lângă noi pe stradă. Învățăm să prețuim fiecare clipă. Invatam sa fim oameni! Sfârșitul nu-i aici! Nu, nu, sfârșitul nu-i aici!”

DIANA ENACHE, realizator National FM ”Am mare încredere în puterea prezentului și în puterea gândului bun și știu că, având o atitudine pozitivă, vom trece cu bine peste toate. Așa că, sfârșitul nu-i aici! Nu, nu-i aici!”

RALUCA DIACONU, realizator „Ceasuri de Folclor”, Favorit TV ”Sufletul nu poate fi prizonier! Am mai spus asta și cred că din orice situație putem lua partea bună. Cu siguranță această perioadă se va încheia și ne vom reîntoarce în mijlocul oamenilor, pe scenă, la evenimente și vom face din nou acele emisiuni cu lume multă. Sunt convinsă că așa va fi. Sfârșitul nu e aici! Nu, nu e aici!”

OANA PARASCHIV, realizator „Matinal Efervescent”, Național FM ”E o perioadă dificilă pentru noi toți, dar o sa trecem și peste asta. O să fim cu toții mai bine dacă apelăm la răbdare,la responsabilitate și, neaparărat, la speranță. O să fie bine!”

ANA SAVU, producător general Știri ”Omul are o capacitate fantastică de a-și mobiliza forțele, pentru a ajunge la liman. Vom ajunge, cu siguranță, la liman. Dar, pentru asta, trebuie să căutăm în noi puterea, înțelepciunea, voința, dorința de a munci. Și vom vedea, suntem siguri, că sfârșitul nu-i aici! Sfârșitul nu-i aici!”

Da, sfârșitul nu-i aici și vom ieși din această criză mai puternici, mai buni!


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook