”Târg de idei înflorite”, sărbătoarea elevilor de la Școala nr. 59 din BucureștiElevii Școlii Gimnaziale Nr. 59 ”Dimitrie Sturdza” din București au sărbătorit finalul lunii martie la ”Târgul de idei înflorite”, organizat într-un centru comercial din Drumul Taberei. În cadrul serbării, micuții, i-au încântat pe profesori, părinți și bunici cu piese muzicale de primăvară, dansuri latino și tradiționale, momente de gimnastică și parada florilor.

ADRIANA GEORGESCU, director adjunct, Școala Gimnazială nr. 59 "Copiii au lucrat foarte mult în diverse obiecte de primăvară, s-au pregătit cu câteva poezi, dansuri și altfel am adus în casa oamenilor din Sectorul 6 primăvară."

RENATA "Nu vindem flori și doar luați câte un bilețel de acolo și așa o să ne dați niște sfaturi despre cum să ne îmbunătățim școala."

MARA "Am venit să ne bucurăm de timpul de aici. Vreți să aduceți primăvara? Da!"

FRANCESCA "Ne-am îmbrăcat în flori ca să vestim primăvara și am făcut și un proiect. Ce proiect ați făcut? Am făcut niște proiecte care vestesc tot primăvara."

RAREȘ "Eu pot zice despre acest eveniment că e foarte frumos și ne poate face pe toși copii să învățăm mult mai bine la școală."

MATILDA ROMAN, învățătoare "Foarte interesantă și plăcută activitatea de astăzi, comunitateta ne cunoaște mult mai bine. Părinții, copiii și profesorii s-au întâlnit la o zi de sărbătoare și ne bucurăm, atmosfera este foarte plăcută."

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 59 "Dimitrie Sturdza" au amenajat și un mic târg cu produse realizate manual și o expoziție de pictură.

VOX "E o onoare pentru noi să fim membri ai acestei școli, avem un colectiv de cadre didactice excepționale, doamne foarte implicate, profesori cu foarte multă dăruire și profesionalism."

La Școala Gimnazială nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din București învață sute de elevi. Aici sălile de clasă sunt bine puse la punct, condițiile de igienă sunt impecabile iar profesorii dedicați.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook