14 ani de Național TVNaţional TV, 14 ani de când emite pentru români! 14 ani de când vă suntem alături, cu emisiuni de calitate, ştiri obiective, seriale captivante şi filme de succes. Am pornit la drum, împreună, în 6 octombrie 2003. Cu emoţie, dăruire şi entuziasm, v-am intrat în casă şi, sperăm, şi în suflet.  Național TV v-a invitat cu ani în urmă în universul fascinant al filmelor și serialelor indiene, din care nimeni nu se mai îndură să plece. Premiere cinematografice, filme de cinematecă, filmografia românească de mare valoare, v-au fost oferite consecvent, cu respect pentru dumneavoastră, telespectatorii, pentru valorile care îndrumă umanitatea. Filme, mai ceva ca-n viaţă! Jurnalele de știri, clare, concise, obiective, v-au prezentat realitatea aşa cum este, fără cosmetizări, fără manipulări. Subiectele prezentate în jurnalele de știri au intrat în dezbatere, apoi, la talk-show-ul Miezul Problemei. Specialiştii în Sănătate vă oferă, de ani de zile, informații, vă dau sfaturi medicale, vă ajută să vă evaluați starea de sănătate, să vă tratați și, foarte important, să vă vindecați. La Național TV v-aţi amintit duminica de tot ceea ce vă este drag, apoi, am oprit timpul pentru dumneavoastră. Corina Chiriac a intrat în casa dumneavoastră cu mulți ani în urmă, ca invitat de mare clasă, și rămâne, deoarece talentul și pasiunea dăinuie, iar invitații săi vă aduc bucurie și emoție. În fiecare clipă ținem cont de dumneavoastră, telespectatorul, iar dumnevoastră ne răsplătiți urmărindu-ne cu fidelitate. Şi în anul care a trecut, postul nostru s-a menţinut în primul eşalon al audienţei la nivel naţional. Suntem, în continuare, în topul preferințelor dumneavoastră și vă mulțumim. Așa am ajuns la vârsta de buletin: 14 ani de emisie, 14 ani dăruiţi telespectatorilor. La mulţi ani, Naţional TV!


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Secretul mastii
Drama

Secretul mastii

În jurul anului 1700, prințul moștenitor Lee Seon luptă împotriva organizației Pyunsoohwae, organizație care se pregătește să privatizeze alimentarea cu apă a Joseon-ului.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook