17 ani cu Naţional TV



17 ani cu Naţional TV! Ei bine, da, televiziunea dumneavoastră preferată se apropie de majorat. Şi nu ar fi fost posibil fără sprijinul constant primit de la dumneavoastră, telespectatorii noştri. Sunt 17 ani de când vă suntem alături, cu emisiunile în care vă regăsiţi, cu ştiri obiective, cu filme şi seriale captivante. Am pornit la drum în 6 octombrie 2003. Împreună am urmărit cele mai bune filme româneşti...

AMBIANTA

V-am invitat în lumea fascinantă a filmelor indiene...

AMBIANTA

Şi am ales seriale care să vă introducă într-un alt univers...

AMBIANŢĂ

Şi pentru că ştim că informaţia este foarte importantă, am încercat şi, zicem noi, am reuşit, să vă prezentăm ştiri concise, lipsite de orice urmă de manipulare. Jurnaliştii Naţional TV asigură întotdeauna un echilibru în relatările lor.

OANA PASCARU, reporter

„M-am alăturat știriștilor de la Național TV, pentru că această televiziune înseamnă știri corecte și echilibrate, emisiuni și filme de calitate și respect pentru telespectatori. La multi ani, National TV!”

OCTAVIAN IONESCU, reporter

“Misiunea jurnalistului nu este deloc una uşoară. Pentru că informaţiile influenţează apoi sute, mii de oameni. Aşa că fiecare cuvânt trebuie cântărit cu grijă. O meserie care implică multă responsabilitate.”

ALEXANDRA VLAD, reporter

„Național TV este locul în care mi-am început drumul în profesia de jurnalist. Este locul ,,Mai ceva ca-n viață”, în care am alături oameni minunați. La mulți ani, Național TV!”

COSTIN ROTARU, reporter Sport

„Sportul a fost mereu în topul preferintelor telespectatorilor noștri, iar noi cu pasiune și perseverența, v-am adus de fiecare dată cele mai importante știri din sport. Am pornit pe acest drum, în urmă cu 17 ani, și suntem mândri de ceea ce facem. Cu siguranță vom continua să aducem sportul în viața dumneavoastră, chiar și în cele mai grele vremuri. La multi ani , Național TV!”

MONICA APOSTOL, reporter

„La Mulți Ani, Național TV, pentru cei 17 ani de activitate profesionistă neîntreruptă! Noi, oamenii de la Știri, vă urăm „La Multi Ani!” și vouă, telespectatorii nostri fideli, de ieri, de azi și de mâine!”

ALEXANDRA SPÂNU, producător general Ştiri

“Traversăm o perioadă în care acuratețea știrilor este mai importantă ca oricând. Noi am ales să lăsăm deoparte titlurile bombastice, ecranele explozive, pentru ca dumneavoastră, telespectatorii noștri să puteți avea cu adevărat încredere în informațiile furnizate de noi. Și pentru că ne sunteți alături, de 17 ani, înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Un drum pe care îl continuăm împreună. La mulţi ani, Naţional TV!"

De la ştiri, mergem în dezbatere! Şi intrăm în Miezul Problemei, alături de Denis Ciulinaru şi Mircea Coşea.

DENIS CIULINARU, realizator Miezul Problemei

“17 ani de Naţional TV! Înainte de orice, La mulţi ani nouă, la mulţi ani tuturor colegilor. Au trecut repede şi au fost frumoşi aceşti ani. Naţional TV, una dintre televiziunile generaliste care întotdeauna a avut grijă să promoveze valorile româneşti. Să nu uităm că aici au fost produse şi se produc unele dintre cele mai bune emisiuni de divertisment, aici sunt difuzate unele dintre cele mai bune şi corecte jurnale de ştiri. De asemenea, aici sunt realizate unele dintre cele mai echilibrate, sper, emisiuni de dezbatere, aşa cum este şi Miezul Problemei, pe care o prezint în fiecare joi şi vineri, de la 17.15. La mulţi ani, Naţional TV! Cât mai mulţi ani frumoşi!”

prof. univ. dr. MIRCEA COŞEA, analist economic

“Mă bucur foarte mult şi e un provilegiu că pot să colaborez cu acest post, pentru că e naţional, cred că acesta este meritul cel mai mare, că pe o perioadă de 17 ani de zile a rămas un post naţional. Post naţional înseamnă post românesc. Ceea ce face acest post pentru cultura şi pentru etosul românesc e un lucru extraordinar şi sunt fericit că am ocazia să lucrez cu personalul de aici pe care îl aplaud şi în felicit că a dus mai departe acest spirit al românismului, nu numai în cultură dar şi în gîndire, şi în tot ceea ce înseamnă poziţionare într-o epocă destul de complicată. Aşa că ce îi doresc? Nu 17 ani în plus, de vreo 10 ori 17 ani pentru că este nevoie de el.”

Tot aici aţi urmărit cele mai bune emisiuni de divertisment. Mai întâi, v-aţi amintit duminica de tot ce vă este drag, apoi, Corina Chiriac şi invitaţii săi au oprit timpul, cu multe emoţii dar şi talent şi pasiune.

AMBIANŢĂ

Iar din această toamnă vă aşteptăm la Start Show, în fiecare duminică, de la ora 13.00. Noua producţie a înlocuit emisiunea “Opriţi Timpul!”, prezentată de Corina Chiriac, care a rulat pe micile ecrane nu mai puţin de douăsprezece sezoane. Numeroase vedete din muzica uşoară şi populară, trupe muzicale şi ansambluri folclorice, alături de foarte cunoscuţi actori de teatru şi film, sau oameni de succes, oferă publicului un divertisment de calitate. Gazdele emisiunii sunt Diana Matei şi Adrian Enache, acompaniaţi live de taraful condus de Marian Cleante. Coregrafiile sunt realizate de membrii cunoscutului Balet “High Class”, format din şase solişti, fete şi băieţi, antrenori de dans, balerini ai unor teatre de revistă din Bucureşti.

ADRIAN ENACHE "La mulţi ani, Naţional TV, la mulţi ani, Start Show!"

DIANA MATEI & MARIAN CLEANTE

“Toate gândurile bune fac ca universul să lucreze în favoarea noastră, evident. Noi fiind o familie, am intrat într-o altă familie şi o să fie de bun augur. O să fie extraodinar de bine! La mulţi ani Naţional TV, să împrospătăm lucrurile, să ne adaptăm societăţii, pentru că trendurile se schimbă! Vom fi cei mai buni, o să facem audienţă şi share-uri multe! La mulţi ani, Naţional TV!”

AMBIANŢĂ

Noul format este unul pentru toate vârstele iar producătorii vă asigură că vă veţi distra pe cinste, la fiecare ediţie!

AMBIANŢĂ

17 ani de emisie, 17 ani dăruiți telespectatorilor noştri ! Vă mulţumim că aţi rămas alături de noi!


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook