17 ani de Favorit TV! La mulți ani!



Dacă e 15 decembrie, e zi de sărbătoare la Favorit TV! Televiziunea cântecelor noastre împlinește 17 ani de când vă intră în case și vă bucură zilele, împreună cu artiști de renume și cântece de voie bună. Ca întotdeauna Raluca Diaconu vă așteaptă la Favorit TV, cu partea a doua a ediției de excepție ”17 ani de Favorit”, de la ora 19:00.

RALUCA DIACONU, realizatoare, Favorit TV ”Doamnelor și domnilor este sărbătoare mare în familia noastră. Televiziunea Favorit împlinește 17 ani. A ajuns la vârsta adolescenței și îi dorim să fie în continuare păstrătoare de tradiții și de cântece românești adevărate. La mulți ani, Favorit TV!”


ADRIANA ANTONI, artistă ”Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, Favorit TV! Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, echipa Favorit TV! La mulți ani vă spun, dragii mei, din suflet! La mulți ani, Favorit TV! Să dea Dumnezeu să ne vedem întotdeauna cu bine și numai, și numai la bine, dragii mei! Tot ce este mai frumos să se întâmple aici și să ne bucurăm de multe lucruri frumoase, de multe emisiuni frumoase, de oameni dragi, de artiști frumoși și de tot, tot ceea ce ne-a dat Dumnezeu, nouă, aici, românilor în sufletul nostru românesc. Datina, tradiția și tot ceea ce este frumos în țara noastră!”

ION PALADI, artist ”Vreau din toată inima să urez televiziunii Favorit, mulți ani frumoși, sănătoși și să aibă mulți, mulți telespectatori. Dragii mei, vă iubesc și vă prețuiesc, sunteți minunați!”

MĂRIOARA MAN GHEORGHE, artistă ”La mulți ani, Favorit! Fiți binecuvântați cu emisiuni frumoase, cu artiști frumoși. Aduceți publicului telespectator bucurie în suflete!”

MARIANA CĂPITĂNESCU, artistă ”La mulți ani, Favorit TV! La mulți ani, televiziunii Favorit TV, televiziunea cântecelor noastre, televiziunea care pentru mine înseamnă foarte mult! Înseamnă emisiuni de calitate, realizatori care știu ce au de făcut și întotdeauna m-am simțit foarte bine atunci când am venit într-o emisiune în direct sau atunci când am filmat.”

GELU VOICU, artist ”La mulți ani, Favorit TV! La mulți ani, pentru cei 17 ani pe care i-am împlinit și eu, odată cu tine. Pentru că, aici, pentru prima data la televiziunea cântecelor noastre, am prezentat o emisiune și, de atunci, zic eu că, pe lângă calitatea de interpret, o am și pe aceea de prezentator, datorită ție, Favorit TV! La mulți ani!”

DANIELA RADU, artistă ”La mulți ani, Favorit, sănătate și împliniri în toate!”

STELIANA SIMA, artistă ”La mulți ani, Favorit! Vă doresc cale lungă și să rămâneți în continuare promotorul cântecului popular românesc, promotorul tradițiilor noastre românești!”

MARGARETA CLIPA, artistă ”La mulți ani, Favorit TV! Multe cântece frumoase, multe șlagăre, mulți interpreți buni, frumoși și talentați.”

VALENTIN SANFIRA, artist ”17 anișori! Favorit, te aștept la anul să îți fac majoratul, să îți cânt ”La mulți ani!”. Să fii sănătoși, voi, toți din echipa Favorit! Să dea Dumnezeu să păstrați folclorul la loc de cinste și să ne întâlnim peste ani și ani cu aceeași voie bună. La mulți ani, Favorit TV!”

CORNEL BORZA, artist ”Favoritul este postul de suflet al meu. Vreau să spun că anul acesta face 17 ani, mai avem un an până la majorat. La mulți ani și toate cele bune și să știți că ce este românesc nu piere niciodată.”

VITALIE ȘI VASILE ADVAHOV, artiști ”Recunosc că Favorit TV pentru frații Advahov și pentru orchestra fraților Advahov a fost una dintre primele televiziuni din România care ne-a susținut. A promovat muzica noastră și la mulți ani pentru Favorit TV! Venim cu mare drag la televiziunea Favorit TV. Ne simțim ca acasă și vă doresc să aveți parte de cei mai buni soliști și instrumentiști. La mulți ani, Favorit TV!”

IRINA MIHOC, artistă ”Pentru postul de televiziune Favorit TV, din suflet și de la rădăcină și de la apă de izvor de Stâna de Vale aduc cel mai călduros ”La mulți ani!”.”

Nu ratați, partea a doua a emisiunii ”17 ani de Favorit”, de la ora 19:00, doar la Favorit TV!


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook