25 mai, termenul până la care puteți dona 2% din impozitul pe venit25 mai, ultima zi în care puteți dona 2% din impozitul pe venitul realizat în 2017! Sumele redirecţionate vor fi folosite pentru finanţarea activităţilor organizaţiilor non profit. După ce, la începutul anului, unele administrații fiscale au anunțat că formularele 230 nu mai pot fi depuse de către organizațiile non-guvernamentale, ci doar de către cei care donează, Ministerul de Finanțe a anunțat recent că entitățile beneficiare pot depune documentul în numele contribuabilului.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Ca și în anii precedenți, tot ce trebuie să faceți este să completați, până pe 25 mai, formularul 230 și să îl trimiteți către ANAF. În cazul în care nu donați cei 2% către organizațiile non-guvernamentale, banii nu vor intra în buzunarul dumneavoastră, ci vor rămâne tot pe mâna statului."

Ministerul de Finanțe a precizat că ANAF va notifica contribuabilii privind exercitarea opțiunii prin formularul 230 primit, "astfel încât aceștia să cunoască faptul că se dă curs cererii de direcționare a cotei de 2%". Într-un termen de 30 de zile, persoana fizică va putea anunța administrația fiscală dacă sunt greșeli cu privire la opțiunea exercitată. La finalul lunii martie, Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență prin care s-a majorat de la 2% la 3,5% cota din impozit ce poate fi alocata anumitor ONG-uri. Mai exact, este vorba despre entitățile nonprofit și unitățile de cult care sunt furnizori de servicii sociale, acreditați cu cel puțin un serviciu social licențiat.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook