A apărut un virucid sută la sută românesc



O invenţie românească poate ajuta în lupta cu COVID 19. De 7 luni de zile de când pandemia de coronavirus a lovit şi ţara noastră, zilnic au aparut informaţii despre lipsa măştilor şi produselor de igienă, atât de necesare în lupta cu acest virus periculos. Soluţia găsită de autorităţi în cele mai multe dintre cazuri a fost cea a importului acestor produse. Zilele acestea avem însă o veste bună. Un grup de antreprenori români, după ani de zile de cercetări, a reuşit să găsească o formulă a unui virucid sută la sută românesc, foarte eficient în prevenţia infectării cu coronavirus.

GABRIEL BRUJ, antreprenor

"Aventura a început în urmă cu trei ani de zile înainte de toată nebunia cu Covid 19. Văzând că piaţa românească este invadată de tot felul de produse despre care nu vreau să vorbesc acum, am pus bazele acestui proiect încercând să producem primul virucid sută la sută românesc care să rivalizeze cu cele mai bune produse de pe piaţă. Ca să înţelegeţi mai bine ce sunt produsele de tip virucid. Produsele de tip virucid sunt folosite în uciderea viruşilor, gen covid 19, hiv, virusul gripal sau virusul hepatitei C. Anul acesta am reuşit să avizăm produsul care sigur va avea o mare căutare în contextul actual."

Înainte de a apărea pe piaţă, produsul românesc a fost testat de laboratorul de virusologie numarul in 1 lume: Dr .Brill +Dr. Steinmann din Germania. Cercetătorii de aici au demonstrat că în contact cu această substanţă, virusul dispare în numai 15 minute. Certificări pentru această invenţie autohtonă au fost date de către Ministerul Sănătăţii. Un alt avantaj al virucidului este că suprafeţele curăţate prin spălare sau pulverizare nu mai trebuie clătite cu apă sau şterse cu laveta.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook