A sunat clopoțelul pentru elevii de la Școala Gimnazială nr. 59 din BucureștiDin nou la școală! 2,3 milioane de elevi și copii de grădiniță au revenit la cursuri, pentru un nou an școlar. După o vacanță de aproape trei luni, copiii au pășit pragul școlilor și liceelor cu emoție și entuziasm. Clopoțelul primei zile de școală a sunat și pentru elevii Școlii Gimnaziale numărul 59 "Dimitrie Sturdza", din Capitală. Cele mai mari emoții le-au avut bobocii: copiii din clasa întâi și din clasa zero, care au trăit cu intensitate fiecare moment.

VOX "Cum e în prima zi de școala? Bine! Ai emoții? Da! În ce clasă ești? Fluturaș."

Elevii mai mari s-au bucurat de revederea cu colegii și cu profesorii.

VOX "Este foarte bine. Ai emoții? Am câteva pentru că știu cum este în clasa a lV-a."

VOX "- Ți-a fost dor de colegi, de profesori? - Mai ales de dna noastră învățătoare, mi-a fost dor."

La Școala Gimnazială nr. 59 din București, elevii au fost întâmpinați cu săli de clasă bine puse la punct, condiții de igienă impecabile, manuale pentru fiecare școlar și profesori dedicați.

ADRIANA GEORGESCU, director adjunct, Școala Gimnazială nr. 59 "Ca de fiecare dată, festivitatea noului an școlar e un prilej de bucurie și pentru elevi și pentru noi cadrele didactice. I-am așteptat cu drag, am făcut foarte multe îmbunătățiri în școală."

Pentru elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Numărul 59, a fost o dublă sărbătoare. Unitatea de învățământ a împlinit astăzi 35 de ani de activitate. La festivitate a fost prezent și primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

AMBIANȚĂ "Sunt convins că ați pășit cu dreptul pe poarta școlii și că o sa aveți un an școlar de succes."

La Școala Gimnazială nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din București învață peste 800 de elevi.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook