Academicianul rus Ashot Khachatryan, părintele medicinei hidrogenului, în RomâniaCelebrul academician rus, Ashot Khachatryan, cel care a pus la punct metode medicale unice specifice medicinei hidrogenului, se află în România. Profesorul Khachatryan acordă consultații și aplică metodele și procedurile sale într-o clinică din București, coordonată de medicul Cristina-Astrid Sburlan. În clinică sunt aplicate proceduri și tratamente din sfera medicinei hidrogenului, care contribuie la detoxifierea organismului. Este vorba de un proces profund de curațare completă a corpului, în scopul tratării bolilor sau pentru restartarea organsimului, având ca scop creșterea calității vieții de lungă durată. Academicianul Ashot Khachatryan, de origine armeană, școlit în Rusia și cu diplome recunoscute în lumea întreagă aplică astfel de tehnici de mai bine de trei decenii, în cadrul clinicile sale din Kazahstan și din Siberia.

ASHOT KHACHATRYAN, academician ”Este o direcție nouă. Mă consider un pionier, un întemeietor al acestei medicini noi. Eu folosesc hidrogenul pentru a fortifica sănătatea pacienților de peste 30 de ani. Toată lumea știe că substanța de bază a corpului nostru este apa. Studiind mi-am dat seama că dacă ne orientăm spre compoziția apei, o mare parte o are hidrogenul. Această particularitate mi-a atras atenția.”

RADU VIOREL, medic chirurg, proctolog expert ”De peste 30 de ani studiază metodele de însănătoșire a corpului uman, de prevenție , de tratament a bolilor prin metode naturale. Văzând metodologia dumnealui am înțeles că e una din cele mai non invazive, cele mai naturale și mai apreciate de către pacienți. Este o ramură a viitorului în medicină, peste care noi ceilalți medic, obișnuiți să tratăm într-un anumit mod, trebuie să ne aplecăm asupra acestor viziuni de viitor.”

Procedurile sunt certificate internațional în mai multe țări, inclusiv în Statele Unite ale Americii. Fie că vorbim despre boli de piele, boli de sânge sau chiar de cancere, metoda este una de curățare în totalitate a organismul și apoi de repopulare cu o floră bacteriană nouă, obținută în laborator. Tratamentul complex de curățarea organismului se face în patru etape, în care sunt utilizate produse medicamentoase naturale și soluții de detoxifiere și antioxidante, într-un total de 78 proceduri. Practic, tot ce este folosit ca tratament, respectiv soluțiile terapeutice, care sunt cu diverse tipuri de PH, dar care au îmbogățire cu ioni de hidrogen, intră în corp și normalizează forțat prin intermediul lichidului interstițial potențialul electric celular.

ASHOT KHACHATRYAN, academician ”Am observat un specific al pacientului român. Încă nu sunteți foarte intoxicați, afectați. Am observat că românii au în structura lor o bază care cât de cat le permite să fie mai sănătoși comparativ cu pacienții din Kazahstan, Rusia. Acolo afecțiunile sunt într-o fază mai gravă și e mai greu să îi tratăm. În România, oamenii nefiind afectați așa mult, nu cred că trebuie să se trateze. Din potrivă, este greșit. Românii trebuie să înțeleagă că trebuie să prevină îmbolnăvirile.”


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook