Acces gratuit pentru jurnaliști la spectacole, expoziţii, precum şi la parcările Primăriei CapitaleiAcces liber la spectacole, expoziţii, precum şi la parcările Primăriei Capitalei pentru jurnaliști. Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat o propunere în acest sens, formulată de Asociaţia Presei Române.

TRAIAN PETRESCU, director executiv, Direcția Cultură, Sport și Turism, PMB

"În marile capitale... de colo colo."

Astfel, reprezentanții mass-media vor putea intra gratuit, pe baza legitimației de serviciu, la orice instituție culturală aflată în subordinea Primăriei.

TRAIAN PETRESCU
director executiv, Direcția Cultură, Sport și Turism, PMB

"Toate teatrele care... Circul de stat."

Propunerea a fost votată cu 28 de voturi "pentru", 12 "împotrivă" şi cinci abţineri. În expunerea de motive, Primăria arată că, prin facilitarea accesului reprezentanţilor mass-media la spectacole şi parcări, "se are în vedere creşterea gradului de popularizare a activităţilor culturale proprii ale municipiului Bucureşti, sporirea valorii activităţii instituţiilor de cultură şi a prezenţei lor permanente în spaţiul citadin". Municipiul Bucureşti are în subordine 22 de instituţii publice de cultură, dintre care 15 sunt instituţii de spectacol şi două muzee de importanţă naţională.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Sandokan, Tigrul Malaeziei
Aventura

Sandokan, Tigrul Malaeziei

La sfarsitul secolului al XIX-lea, Sandokan, fiul regelui detronat si ucis al Malaysiei, strange in jurul sau o mana de prieteni credinciosi si devine cel mai temut pirat al marilor Orientului.

vezi detalii
Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Suflete tradate
Drama

Suflete tradate

“Suflete tradate” spune povestea fascinanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

vezi detalii
Comerciantul
Drama istorica

Comerciantul

Mulți oameni măreți au avut începuturi modeste. Spre finalul tumultuoasei Dinastii Joseon, Chun Bong Sam este un negustor ambulant care a moștenit conducerea unui grup comerciant în dificultate.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook