Accidente extrem de grave pe șoselele din țară



Accidente extrem de grave pe șoselele din țară. Un adevărat carnagiu s-a produs pe un drum din Timiș. Un bărbat în vârstă de 28 de ani care se afla la volanul unui autoturism a murit, iar alte șapte persoane au fost grav rănite după ce tânărul a intrat într-un microbuz plin cu muncitori. La fața locului au fost trimise forțe impresionante de intervenție, printre care și un elicopter SMURD, două ambulanțe și două autospeciale SMURD, medicii acordând primul ajutor răniților. Trei dintre muncitorii care se aflau în microbuz și-au petrecut noaptea în spital. Celelalte patru victime au scăpat, din fericire, cu răni ușoare.

Victime întinse pe asfalt, mașini făcute zob și oameni care aleargă disperați pe șosea. A fost peisajul de groază după un accident cu trei mașini, produs în Mehedinți. Patru oameni au fost răniți din cauza unui șofer care a încercat o depășire neregulamentară. Martorii au filmat scenele de după impact.

VOX: "Accident grav de circulație, chiar acum ăla a vrut să mă depășească și mă fură volanul. Era băiatul cu mașina roșie."

VOX: "El a tras stânga în spatele tău și eu atunci ca să nu intru în el am tras și eu stânga și pe el îl fură, stai jos dacă te doare bazinul, stai jos. Chemați ambulanța, chemați. Stai întinsă și pune geanta. A intrat în depășire, stai așa până vine ambulanța."

Un alt accident grav a avut loc pe o șosea din Olt. Cinci persoane cu vârste cuprinse între 34 şi 63 de ani au fost rănite după ce o autoutilitară și o altă mașină s-au izbit violent. La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare din cadrul Detaşamentului Caracal şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Patru dintre răniți, trei bărbaţi şi o femeie, au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportate la CPU Caracal, iar a cincea persoană s-a deplasat la Spitalul din Caracal cu un autoturism. Polițiștii încearcă acum să stabilească modul în care s-a petrecut accidentul.

Și în Capitală a avut loc un accident spectaculos. Un şofer a scăpat autoturismul de sub control din cauza vitezei pe Bulevardul Unirii, s-a lovit de o bordură şi s-a răsturnat cu maşina care s-a făcut praf. Martorii spun că tânărul a ieşit singur din maşină. Din fericire, acesta nu a fost rănit, astfel că nu a necesitat îngrijiri medicale. Mai mulţi jandarmi aflaţi în zonă au văzut totul şi au intervenit imediat la faţa locului.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook