Admiterea la școlile de agenți de poliție, mai complexăProbele de admitere în școlile de agenți de poliție din România vor fi modificate radical. Dacă, până acum, candidații erau obligați să aibă cunoștințe temeinice de limba română și o limbă străină, din 2022, evaluarea candidaților la statutul de polițist va fi mult mai complexă și se va ține cont de mai multe aspecte, atât privind bagajul de cunoștințe teoretice, cât și în ceea ce privește pregătirea fizică. Rezultatele evaluării sunt notate de la 1 la 10, nota de promovare a fiecărei probe fiind minimum 5.

ALEXANDRA VLAD, reporter ”La probele existente, precum testarea la limba română și la limba străină, vor fi adăugate probe noi. Examenul de admitere va cuprinde, printre altele, întrebări din legislația specifică Ministerului Afacerilor Interne și instituțiilor publice, exerciții privind deprinderea raționamentului logic, dar și de evaluare a capacității de analiză și sinteză.”

Probele sportive vor fi notate în funcție de timpii realizați de candidați la examenul de admitere. Nota la proba sportivă va conta la media finală. Până acum, probele sportive nu erau notate, ci erau considerate criteriu de eliminare din concurs, înainte de testarea scrisă la limba română și limba străină, considerată verificarea de bază la examenul de admitere. Ministerul de Interne nu a precizat exact de când vor fi introduse noile reguli privind admiterea în școlile de agenți de poliție, dar a anunțat că acestea nu se aplică în cazul examenelor de anul acesta.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook