Aerotravel devine partener exclusiv Travel Leaders în RomâniaAerotravel, una dintre cele mai importante agenții de turism cu capital românesc, devine partenerul exclusiv și membru fondator al rețelei Travel Leaders în România. Travel Leaders Network este cea mai mare rețea globală de turism, care cuprinde în prezent peste 561 de mari agenții de turism, oferind servicii turistice pentru organizații și evenimente corporate, la cel mai înalt nivel.

ANTONIO NIȚU, director general Aerotravel

”Pentru noi este o șansă extraordinară de a oferi servicii de calitate mai bună, de a avea acces la tehnologie. Mai mult de atât, suntem parte a unui joc global. Trendurile din această industrie sunt generate de schimbările care au loc în cea mai mare piață de profil din lume și anumea SUA.”

Pentru compania Aerotravel, apartenența la Travel Leaders reprezintă o deschidere spre afaceri la nivel global și conectarea la viitorul turismului de afaceri. Pentru clienții agenției, acest parteneriat înseamnă servicii la standarde ridicate, optimizare financiară și operațională a călătoriilor.

ANTONIO NIȚU, director general Aerotravel

”Această asociere este o asociere exclusivă, suntem Travel Leaders România și cu mândrie spun că suntem membrii fondatori. Asta ne va pune în postura de a oferi servicii de calitate ce susține concret misiunea noastră de aoferi servicii business travel clienților locali și internaționali, oriunde în lume.”

Aerotravel, prin componenta de turism de afaceri și evenimente corporate, va furniza clienților-companii, soluții și servicii personalizate, ce vor beneficia de expertiza și suportul strategic și logstic al Travel Leaders.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook