Agresorii adolescenți din Târgu Jiu, cercetați sub control judiciar



Doi băieți, unul de 15 ani, celălalt de 18, și o fată de 15 ani din Târgu Jiu sunt cercetați sub control judiciar, după ce au atacat violent un adolescent din județul Vâlcea. Bătaia, care a avut loc în urmă cu trei luni, a fost filmată cu telefonul mobil, iar imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare. Polițiștii din Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu, după ce au văzut filmulețul, i-au identificat pe cei trei bătăuși, iar, miercuri, i-au reținut și i-au dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Potrivit anchetatorilor, băiatul bătut are 14 ani, este din Bălcești, județul Vâlcea, dar locuiește fără forme legale în comuna Bărbătești. Adolescentul ar fi fost agresat din cauză că i-ar fi vorbit urât unei fete"Știi imnul României? Cântă-l!", îi comandă victimei unul dintre agresori, care, apoi, începe să-l lovească.

ALEXANDRA VLAD, reporter „Cazul vine după ce, recent, o copilă de 13 ani a fost bătută de alte fete. Potrivit datelor centralizate de Organizația Salvați Copiii, România se plasează pe locul trei la nivel european în privința fenomenului de bullying. Aproape 400.000 de elevi sunt amenințați cu bătaia, în școli, iar circa 220.000 sunt bătuți în mod repetat de colegi.”

Pentru a combate infracționalitatea la nivelul școlilor, în special bullying-ul, în 8 septembrie a fost înființată, prin ordin de ministru, Poliția Siguranța Școlară, la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat că din această structură vor face parte 270 de polițiști. Structura va folosi polițisti de ordine publică și antidrog, agenți rutieri și locali, jandarmi și psihologi.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook