ALDE și-a ales noua conducere



ALDE se reorganizează și vrea să ocupe din nou un loc important pe scena politicii românești. Formațiunea și-a votat noua conducere și programul politic la Congresul Ordinar care a avut loc la Sala Sporturilor Concordia din Chiajna, județul Ilfov. Varujan Vosganian, Mircea Minea și Mohammad Murad au fost votați în funcțiile de copreședinți ai partidului. Fiecare și-a prezentat noile priorități.

MIRCEA MINEA, copreședinte ALDE

"Prioritățile noastre sunt prioritățile sociale ale populației, a societății și vom veni cu măsuri constructive. Câteva dintre aceste? Păi măsurile sunt facturile de energie, susținem mărirea pensiilor la cetățean și sper că atâta timp cât suntem în opoziția mică, să o numesc așa, venim cu simple și la obiect măsuri."

VARUJAN VOSGANIAN, copreședinte ALDE

"Proiectul ALDE poate să continue, aici noi stabilim un proiect pe termen scurt până în primăvara viitoare care va însemna readucerea ALDE în atenția opinei publice, refacerea rândurilor și atragerea de noi simpatizanți. Cred că prioritățile noastre sunt în primul rând în plan intern să putem depăși această criză energetică într-o modalitate care să aplice constituția care spune că resursele naționale se folosesc în interes național și am prezentat deja o formulă prin care noi ne-am putea reîntoarce la preturi aproximativ egale cu cele din 2019, dacă știm cum să ne pledăm cauza în fața colegilor din Uniunea Europeană."

MOHAMMAD MURAD, copreședinte ALDE

"ALDE vine cu multe soluții în special pe zona economică și nu numai și pe educație și pe sănătate și sper că de acum încolo România să aibă proiecte care să poată să fie realizabile nu numai ca proiecte politice, ci ca proiecte de la cele mai mici proiecte până la proiecte de anvengură regionale. ALDE este un partid care are resurse naturale suficiente, are oameni pregătiți, oameni cu experiență în special pe mediul de afaceri și chiar în zona politică și culturală."

Vicepreședintele formațiunii, Raluca Roșca, subliniază nevoia unui tratament egal în Uniunea Europeană.

RALUCA ROȘCA, vicepreședinte ALDE

"Toți cetățenii români, antreprenorii din România, producătorii români, comercianții să se bucure de identificarea unor soluții ale problemelor cu care s-au confruntat în ultimii ani, cu care se confruntă și cu care probabil se vor mai confrunta în viitorul apropiat, astfel încât la încheierea acestei perioade de criză pe care o traversăm cu toții, fiecare român, fiecare antreprenor, fiecare cetățean al României să se bucure de un trai decent și să aibă încrederea într-un viitor european și tratament egal cu toți cetățenii din UE."

ALDE mai propune ca majorarea salariilor și pensiilor să fie corelată cu evoluția inflației și subliniază necesitatea stimulării investițiilor în România.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook